Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sosyetenin ünlü isimleri sezonu açtı

        Reşat BALCIOĞLU/HABERTÜRK MAGAZİN

        Yaz geldi, geliyor derken sosyetenin ünlü isimleri, Göcek sezonunu açtılar. Özel tekneleriyle Göcek’in mavi koylarına açılan tatil severler, aileleriyle birlikte yaza ‘Merhaba’ dedi. 2016 yaz sezonu hızlı başladı. Tam bir deniz ve güneş tutkunu olan işadamı Cem Hakko ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan, özel teknelerinde yaz sezonunu açan isimlerdendi. Göcek koylarının ve yaz güneşinin keyfini çıkaran Hakko çiftinin özel tekneleri, âdeta buluşma noktasıydı. Melisa-Mehmet Mutlu, Ender Alkoçlar, Moris-Merve Kohen, AviRaquel Habib, Cem Hakko’nun özel teknesine misafir olan isimlerdendi. Yine her yıl Göcek’te sezonu açan isimlerin başında yer alan işadamı Raif Dinçkök ve eşi Esra Dinçkök, çocuklarıyla birlikte deniz ve güneş keyfi yaptılar. Esra Dinçkök, kendinden desenli bikinisiyle bronzlaşırken zaman zaman da çocuklarıyla denizde oyunlar oynadı. Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy eşi Ayşe Gürsoy ile birlikte yaz sezonunu açan isimler arasındaydı. Mehmet-Nihal Cansun çifti, baş başa Ege’nin mavi koylarındaydılar. Çocuklarıyla birlikte Göcek’e giden Ralf-Sanem Tezman çifti, özel teknelerinde sezonu açarken yakın arkadaşları Selin - Abdullah Burnaz çiftiyle bir araya gelerek bol bol sohbet ettiler. İstanbul’un stresli şehir hayatından uzaklaşan bir diğer çift de işadamı Erkut Soyak ve sevgilisi Ayşe San’dı. Ünlü çift, romantik anlar yaşadıkları Ege’nin mavi koylarında objektiflerimize yansıdılar. Bir süre önce anne olan Melis Hatipoğlu ve eşi Burak Bey, bebekleriyle ilk kez tatil heyecanı yaşadılar. Pınar - İlhan Sabancı çifti, Göcek’te sezonu açan ilk isimlerdi. Teknelerinde bol bol misafirlerini ağırlayan, dost sohbetleri gerçekleştiren çiftin mutlu anları objektiflerimize yansırken İlhan Bey’in oğlu ile geçirdiği eğlenceli anlar dikkatlerden kaçmadı. Göcek’te tatilini geçiren ünlü isimler arasında Rıfat-Marina Elhadef çifti de vardı.

        ÇOCUKLARLA TEKNE KEYFİ

        Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Raif Dinçkök ile eşi Esra Dinçkök, özel teknelerinde çocukları Ali Raif ve Aslan’la mutlu saatler geçirdiler.

        Dinçkök çiftinin çocukları anne ve babalarıyla mutlu bir tatil geçirdiler.

        ROMANTİK TATİLCİLER

        Soyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak ile sevgilisi Ayşe San, Göcek’te âşk dolu günler geçirdiler. Teknelerinde oldukça romantik anlar yaşayan çiftin âşkları, objektiflere böyle yansıdı.

        BEBEKLERİYLE İLK KEZ

        Kısa bir süre önce anne olmanın mutluluğunu yaşayan Melis Hatipoğlu, eşi Burak Bey ve bebeğiyle ilk tatiline çıktı. Melis Hanım’ın doğum sonrasında vermiş olduğu kilolar dikkatlerden kaçmadı.

        HAKKO MİSAFİR AĞIRLADI

        Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan, özel teknelerinde dostlarını ağırladılar. Çiftin teknesi, gün boyunca eğlenceli anlara tanıklık etti.

        SABANCI ÇİFTİNİN MUTLU TATİLİ

        İkinci bebek müjdesini alan Pınar-İlhan Sabancı çifti, bu yıl Göcek’e ilk giden isimlerden. Sabancı çifti, teknelerinde yakın dostları ve oğulları Yalçın ile keyifli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

        EGE'DE BULUŞTULAR

        Uzun süredir ortalarda görünmeyen Rıfat-Marina Elhadef çifti, Göcek’te karşımıza çıkan isimlerdendi. Elhadef çifti, oğullarıyla birlikte huzurlu bir tatil geçiriyorlar.

        BAŞ BAŞA GÖCEK KEYFİ

        Mehmet- Nihan Cansun, Ege’nin mavi koylarında yaza ‘Merhaba’ diyen isimler arasında yerlerini aldılar.

        GÜNEŞ BANYOSU

        Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy, eşi Ayşe Gürsoy ile Göcek’te demirli teknelerinde güneş banyosu yaptılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ