Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent İpek: "Burak Yılmaz’ınki stratejik bir dava"
        1

        HABERTÜRK MAGAZİN / HT MASA

        Burak Yılmaz, şiddet gerekçesiyle boşanma davası açan eşi İstem Yılmaz’a misilleme yaparak çocuklarının velayeti için karşı dava açtı.

        2

        Yılmaz’ın, biri iki yaşında diğeri iki aylık iki çocuğunu annelerinden ayırmak istemesinin sebebi ne olabilir?

        3

        Kadir Kaymakçı: Bu boşanma davalarında ne oluyorsa çocuklara oluyor! İki kişi arasında neler yaşandığını bilemeyiz ama umarım Burak ve eşi, konuşarak çocuklarının iyiliği için anlaşırlar.

        4

        Oben Budak: Boşanan çiftler arasında çekişmeler olabiliyor. Çocukların psikolojisini düşünüp hareket etmeleri gerekir. Kini bir kenara bırakmalılar.

        5

        Esin Övet: Çok üzülüyorum ben o çocuklara. Anne ve baba gurur savaşında. Bu dava ne kadar sürer belli olmaz. Bu süreç ister istemez çocuklara yansıyacak. Bunu, orta bir yol bularak çözemiyorlar mı acaba?

        6

        Reşat Balcıoğlu: Bence Burak Yılmaz velayet davası açarak karısına şantaj yapıyor. Nedeni ise eşinin 10 milyon TL’lik tazıminat talebi... İkilinin anlaşacağını ancak çocukların da annede kalacağını düşünüyorum.

        7

        İpek Durkal: Hatırlar mısınız, kına gecesinde ayrılıp düğünlerini iptal etmişlerdi. Beş yıl sonra da barışıp evlenmişlerdi. Olmayacağı oldurursan böyle oluyor işte. Demek ki fiziksel şiddet bitince psikolojik şiddete geçti Burak Yılmaz.

        8

        Bülent İpek: Burak Yılmaz’ın, küçük bir çocuğu annesinden ayırmak isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Şiddet iddialarıyla boşanma davası açan karşı tarafı yıpratmaya dönük stratejik bir dava olarak görüyorum.

        9