Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serhat Crowe!
        2

        Geçtiğimiz günlerde Haydarpaşa Garı’nda yapılan çekimlerde Russell Crowe’un bir an olsun yanından ayırmadığı Serhat Sümer, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Doktorlar, Yer Gök Aşk, Ötesiz İnsanlar ve Arka Sokaklar’da rol aldı.

        3

        TEHLİKELİ SAHNELERDE O VAR

        OSCAR ödüllü Russell Crowe’un The Water Diviner filmindeki dublörlüğünü Türk oyuncu Serhat Sümer yapıyor! Sümer, filmin Türkiye’de devam eden çekimlerinde sadece Crowe’un tehlikeli sahnelerinde rol almıyor. Set ekibi, ünlü oyuncunun sahnelerinin ışığını, kamera açılarını ve diğer oyuncuların konumunu hazırladıktan sonra Serhat Sümer, prova çekiminde Russell Crowe’un rolünü canlandırıyor.

        4

        BİR YILDIR BU ROLE HAZIRLANIYOR

        RUSSELL Crowe, kendisinin oyununu repliklerle bire bir canlandıran Serhat Sümer’i yönetmen koltuğunda izleyip ışığın, kamera açılarının, ses akışının ve diğer oyuncuların konumunun yerli yerinde olduğunu kontrol ettikten sonra kendisi kameranın karşısına geçiyor. Avustralya’daki çekimlerde de rol alan Sümer, bu dublörlük için yaklaşık bir yıldır Crowe’un oyununa ve repliklerine çalışıyor...

        5

        "ÇEKİMDEN ÖNCE TELEFONLARI TOPLUYOR"

        ‘TheWater Diviner’ın İstanbul’daki çekimlerinde birçok Türk figüran da rol alıyor. İç mekânlarda gazetecileri sete almayan ama dış mekânlarda gazetecilerin çekim yapmasını engellemeyen Russell Crowe, ilk gün figüranlarla bir toplantı yaparak ‘Sizlere güveniyorum. Setten dışarı bilgi ve fotoğraf çıkmayacağına eminim’ dedi. Ne var ki aynı gün bir figüran fotoğraf çekerken yakalanınca setteki herkesin telefonu toplandı. Telefonlar çekimler bittikten sonra sahiplerine veriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ