Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Habertürk'e iki ödül birden!, Show TV'nin gurur gecesi

        HT MAGAZİN

        Yeditepe Üniversitesi ‘Hayalimi Paylaş Topluluğu’ 2014 yılının ‘en’lerini seçti. Didem Arslan Yılmaz, ‘Türkiye’nin Nabzı’ programıyla ‘En İyi Siyaset Programı’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Önceki gün düzenlenen magazinci.com’un ödül töreninde ise Ece Üner’in sunduğu ‘Enine Boyuna’ programı ‘Yılın En İyi Hafta Sonu Programı’ seçildi.

        Magazinci.com ödül töreni önceki akşam Ataköy'de bir otelde yapıldı. Murat Başoğlu’nun sunduğu gecede; ‘Yılın En İyi Magazin Programı’ dalında ‘Pazar Sürprizi’, ‘Yılın En İyi Sabah Programı’ dalında ‘Her Şey Dahil’ ve ‘Yılın En İyi Şov Programı’ dalında “Güldür Güldür Show” ödül aldı.

        RENKLİ ÖDÜL TÖRENİ

        Gazeteci Nurettin Soydan’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı magazinci.com’un ödül töreni önceki akşam Ataköy'de bir otelde yapıldı. Müzik, televizyon, internet, medya, siyaset, sinema ve TV dizi-film kategorilerinde ödüllerin dağıtıldığı gecede 2014 yılının ‘en’leri seçildi. Sunuculuğunu Murat Başoğlu’nun üslendiği geceye, sanat dünyasından Çağla Şıkel, Alişan, Hande Yener, Berksan, Hande Subaşı, Ece Gürsel, Kadir İnanır, Mustafa Topaloğlu, Muazzez Ersoy, Seda Bakan, Kıraç ve Oya Aydoğan gibi birçok tanıdık sima katıldı.

        ‘TABUT İÇİNDE YÜCELTMEYELİM’

        SHOW TV ana haberin sunucusu olan ve aynı zamanda Habertürk TV’de “Enine Boyuna” adlı tartışma programını hazırlayıp sunan Ece Üner ‘Yılın En İyi Hafta Sonu Programı’ ödülünü aldı. Üner ödülünü alırken “Bu ülkede kadınları sadece omuzlarımızda tabut içinde yüceltmeyelim” diyerek büyük alkış aldı.

        SHOW TV’YE ÜÇ ÖDÜL

        Ödül töreninde, SHOW TV’de yayınlanan üç başarılı program ödül almaya hak kazandı. “Yılın En İyi Magazin Programı” dalında “Pazar Sürprizi”, “Yılın En İyi Sabah Programı” dalında Çağla Şıkel ve Alişan’ın sunduğu “Her Şey Dahil” ve “Yılın En İyi Şov Programı” dalında “Güldür Güldür Show” ödül aldı. Gecenin yıldızı 4 dalda birden ödül alan Hande Yener oldu. Ödül törenine ‘Haberi Var mı?’ şarkısında düet yaptığı Berksan ile birlikte katılan Yener, en iyi albüm, en iyi klip, en iyi düet ve radyolarda en çok çalan şarkı olmak üzere 4 dalda ödüle layık görüldü. Yener, “Bir odamı boşaltıp ödüllerimi duvara gömeceğim. Sonra bana laf atmaya çalışanları o duvardan göremeyeceğim için onlara cevap vermeyeceğim” dedi. Berksan’la Türkiye’nin yıldızı olduklarını ilan eden Yener, “Bir tek en iyi erkek ödülünü almadım, onu da alacağım” diye espri yaptı.

        Habertürk’e bir ödül de Yeditepe’den

        Yeditepe Üniversitesi ‘Hayalimi Paylaş Topluluğu’ tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2014 yılının ‘en’leri belli oldu. Sanatspor-basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, önceki akşam ödüllerini aldı. Didem Arslan Yılmaz Habertürk TV’de beğeniyle izlenen ‘Türkiye’nin Nabzı’ programıyla ‘En İyi Siyaset Programı’ kategorisinde ödülün sahibi oldu. Ödül gecesinden elde edilen 17.250 lirayla 7 çocuğun dileği gerçekleştirilecek. ‘KIZIM OLACAK’ Ödül töreninin ilk ödül alan sanatçısı Gökhan Türkmen “Arkadaşlar bu gece çok mutlu oldum. Bir kızım olacak” sözleriyle yakıda dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

        Örnek kadınlar ödüllendirildi

        8 MART Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Topluma Örnek Olmuş Kadınlarımızı Ödüllendirmek” amaçlı özel bir organizasyon düzenlendi. Bahçelievler Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından “Topluma Örnek Olmuş Kadın” ödülünü, SHOW TV’de ilgiyle izlenen iki programın sunucusu, ‘Ev Kuşu’ programının sunucusu Evrim Akın ile ‘Lezzet Haritası’ programının sunucusu Ezgi Sertel almaya hak kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ