Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gülşen eski sevgilisi Erol Köse'nin iddialarına yanıt vermedi

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Önceki gün sevgilisi Ozan Çolakoğlu’yla birlikte görüntülenen şarkıcı Gülşen, eski sevgilisi Erol Köse’nin hakkındaki iddialarına yanıt vermedi.

        Şarkıcı Gülşen ve sevgilisi Ozan Çolakoğlu, yaşam koçu Şeyda Coşkun ve eşi Uğursay Yeğin ile yemekte buluştu. Arnavutköy’de akşamüzeri bir araya gelen grubun neşe kaynağı ise Şeyda Coşkun’un minik bebeği Arat oldu. Mekân çıkışında oğlunun yüzünü göstermemek için Arat’ın pusetini kapatan Şeyda Coşkun, eşi ile aracına geçerken Çolakoğlu ile birlikte taksiye yönelen Gülşen gazetecilerin sorularından kaçmak istedi.

        “Kolay gelsin” dedikten sonra taksiye binen Gülşen’e, eski sevgilisi Erol Köse’nin son açıklamaları sorulunca, Ozan Çolakoğlu’nun hayli sinirlendiği gözlendi. Köse eski sevgilisi Gülşen hakkında “Gülşen kayınvalidemi arayarak ‘Damadınız şu anda benim yatağımda, inanmıyorsanız fotoğrafını çekip atayım’ demiş. Ben uyuduğumda kayınvalidemi aramış. Telefon kayıtları hâlâ bende duruyor. Aksini iddia edene de belgeleri sunarız. Eski eşim Ajlan Hanım’ı da ‘Boşanın’ diye tehdit etti! Gülşen’e telefon ekstrelerini yolladığımda ona ‘Masken düştü’ dedim! Üstelik o hafta gelinlik provası vardı” iddialarında bulunmuştu. Gülşen, Köse’nin bu iddiaları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ