Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Belçim Bilgin: "Meryem dünyayı yaktı"

        HT GAZETE / Neziha KARTAL

        Belçim Bilgin önceki gün katıldığı bir etkinlikte, ‘Annemin Yarası’ filmindeki rol arkadaşı Meryem Uzerli’ye övgüler yağdırdı: “Meryem acayip oynuyor. O zaten dizisiyle dünyayı yaktı.”

        "MERYEM'İN YÜREĞİ ÇOK GENİŞ"

        Çocuklar için düzenlenen bir etkinliğe katılan oyuncu Belçim Bilgin, yakında bir sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçeceği Meryem Uzerli için övgüler yağdırdı.

        Geçtiğimiz günlerde düzenlenen aralarında Pınar Altuğ, Işıl Rençber, Elif-Kerem Gönlüm, Ayşe Kucuroğlu gibi birçok ünlü simanın bulunduğu etkinliğe güzel oyuncu Belçim Bilgin de katıldı. Bilgin, bu yaz da tatil yerine çalışacağını ve önümüzdeki hafta Meryem Uzerli ve Ozan Güven’in başrollerini paylaştığı filmin çekimleri için gideceğini söyledi. Uzerli ile bu proje sayesinde tanıştığını söyleyen güzel oyuncu “Meryem’in enerjisi o kadar doğal ki bence bütün Türkiye ona bu yüzden âşık oldu” dedi.

        Meryem Uzerli’nin ilk filminin olmasının oyunculuğunu nasıl etkilediğinin sorulduğu Bilgin “Oyunculuk oynamakla ilgili bir şey ve Meryem’in yüreği çok geniş. Yüreğinin açıklığını rolüne yansıttığında acayip bir rol oynuyor. İlk sinema tecrübesi ama o zaten dizisiyle dünyayı yaktı” diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ