Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Yaz dizilerinin dikkat çeken oyuncuları...

        HT MAGAZİN/Esin ÖVET

        Enteresandır, yaz dizilerinden pek star çıkmaz, ama bu yaz gösterime giren dizilerden dikkat çeken isimler var. Yani artık Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Serenay Sarıkaya gibi isimler diğer jenerasyon oldular. Artık sağda solda, plajda, yemekte Seren Şirince, Yusuf Çim, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel, Barış Arduç, Elçin Sangu konuşuluyor. Bu isimler bu dizilerden sonra da iyi işlerde var olurlarsa geleceğin starları olurlar.

        Show TV’de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık’ta Seren Şirince’yi izlerken Yeşilçam’ı hatırlıyorum. Perran Kutman’ı, Ayşen Gruda’yı falan hatırlatıyor. Tabii onların yeri, tadı çok başka ama Seren’de de öyle bir tat var. Çok güzel, rahat, keyifli oynuyor. Ve insanı eğlendiriyor. Çilek Kokusu’nda Yusuf Çim en dikkat çeken isim. Yusuf’un geleceği var. Bir şekilde bundan sonra da dizilerde kendisini görürüz. Enerjisi iyi.

        Show TV’de de Piramit’i de sunan Yusuf gayet başarılı. Güneşin Kızları’nda Tolga Sarıtaş müthiş. Muhteşem Yüzyıl’da da müthişti. Biz onu daha çok izleyeceğiz. Tolga geleceğin Halit Ergenç’idir.

        Hande Erçel de acayip dikkat çekiyor. Bana herkes bu kızı soruyor. Hande de birçok rolün üstesinden gelecek isimlerden. Ve Kiralık Aşk’ın iki ismi Barış Arduç ile Elçin Sangu. Bu iki ismin ileride kendinden konuşturmama gibi bir şansı yok. Deliha filmiyle hayatımıza giren Barış Arduç, eğer iyi rolleri seçerse gelecekte Kenan İmirzalıoğlu gibi kendisinden bahsederiz. Ve Elçin de geçmişin Gülşen Bubikoğlu’nu hatırlatıyor. O yüzden şansı çok büyük.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ