Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Begüm Kütük dizi sürelerinin uzunluğuna isyan etti

        Begüm Kütük, dizi sürelerinin 160 dakikaya çıkması üzerine, “Oyuncular Sendikası olarak konuya bir çare bulunmasını istiyoruz” dedi.

        Tiyatro D22’in ‘Kuş Öpücüğü’ oyununun galasına katılan Begüm Kütük, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu dizi sürelerinin uzamasıyla ilgili de konuşan Kütük, “Eskiden diziler 90 daki- kaydı. Sonra 110 ve 120 dakikaya çıktı. Bir baktık ki, 160 dakika olmuş! Oyuncular Sendikası olarak bu konuya bir çare bulunmasını istiyoruz. Bu zamanda 160 dakika film bile çekilmiyor” açıklamasını yaptı.Oyuncu, dizinin bitmesiyle ilgili şunları söyledi: “50’nci bölümde bitti. Çok üzgünüm ama güzel dostluklar kazandım. Yeni projeler için teklifler gelmeye başladı bile. Senaryoları okuyorum, umarım kendim için en iyisini seçerim.”

        Dizi sürelerinin uzamasıyla ilgili de konuşan Kütük, “Eskiden diziler 90 dakikaydı. Sonra 110 ve 120 dakikaya çıktı. Bir baktık ki, 160 dakika olmuş! Oyuncular Sendikası olarak bu konuya bir çare bulunmasını istiyoruz. Bu zamanda 160 dakika film bile çekilmiyor” açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ