Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hakan Ural merak edilenlerini anlattı

        Ünlü oyuncu Hakan Ural, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Ural, özel hayatına dair merak edilenleri canlı yayında anlattı. İşte Hakan Ural'ın açıklamalarından satırbaşları;

        "Sibel'i annemin cenaze töreninde gördüm. Sibel asla ekranda göründüğü kadar kilolu değil, ama albüm kapağındaki kadar zayıf da değil. Sonuçta 3 çocuk annesi. Görsel bir sanat yapıyorsun, fotoğraflara da dikkat etmek lazım. Sibel'e şarkı konularında ne dediysem hep tutmuştur. Bana sorsa ben ona zaten söylerim.

        Zara'yı koy 24 saat dinlerim. Sibel'i zaten hiç konuşmayalım. Bir şarkı aynı olur anlarım, 7 şarkının aynı olmasını hiç duymadım. Bu çok ayıp bir şey.

        Ben sinirli bir adamım. Sosyal medyayı ani bir kararla kapadım. Bana biri tersten baksa 'niye bakıyorsun' derim. Instagram kullanıyorum sadece. Biz sanatçıyız, çocuğumu kılığı kıyafetiyle eleştirirsin anlarım. Ama farklı bir boyuta geldiği zaman tepkimi veririm.

        Çocuklarımdan çok memnunum. Engincan çok kibar bir çocuktur. Çocuklarıma 'Magazin muhabirlerine tepki vermeyin, eve ekmek parası götürüyorlar. Bu haberlerden ekmek yiyorlar' diyorum.

        Herkes sevdiklerini bir şekilde toprağa veriyor. Annemi kaybettim çok taze her şey. Annemi en son yoğun bakımda gördüm. Annem bize hep 'kopmayın' derdi. Son bir ay önce 'birbirinizi bırakmayın' dedi.

        Empati yapmayı çok seven bir insanım. Annem rahmetli olmadan önce de anneler günü, babalar günü, sevgililer günü olayına karşıydım. Milyonlarca insanın annesi hayatını kaybetmiş... Her gün şehitlerimiz oluyor. Bazen diziyle alakalı fotoğraf atıyorum sonra rahatsızlık hissediyorum. Evlat kaybetmek ne demek yahu? Bizim ülkemizde 30 yıldır anneler 20 yaşındaki evlatlarını toprağa veriyor. Dualar ediliyor evlerde. Empati yapalım. Babam annemin cenazesinde yoktu. Ondan bir beklentim yok. Konuşmak da istemiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ