Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Demet'ten Alişan'a şok sözler

        Twitter hesabından ‘dost zannettiğim biri’ diye hitap ettiği kişiye yazdıklarıyla adeta ateş püsküren Demet Akalın’ın verdiği ipuçları gözlerin Alişan’a çevrilmesine neden oldu. “Meğer Çağla da Seda da haklıymış!” yazan Demet Akalın, medyaya Alişan’la dargınlıklarıyla yansıyan iki ismi vererek yakın dostu Alişan’ı işaret etti.

        Akalın, Alişan ile yakınlığı nedeniyle onun beraberlik yaşayıp ayrıldığı eski vokalisti Seda Önder’i işten atmış ve daha sonra Önder’le mahkemelik olmuştu. Alişan’ın twitter sayfasına yazdığı “Bazı küçük beyinliler, beyinsiz insanları parmaklarında oynatabilirler ama Allah onların ne mal olduklarını senin karşına çıkarır. Allah’a şükür hayatım boyunca kimse için beddua etmedim. Kötü bir şey söylemedim ama sen şeytansın. Allah seni ıslah etsin. Sakin bir daha çıkma karşıma” şeklindeki tweet’lere cevap gecikmedi.

        Alişan, Çağla Şıkel’le TRT’de program için sözleşmiş, ancak Şıkel, ‘Aile Boyu’ adlı yarışmayı kurumun da isteğiyle eşi Emre Altuğ’la yapmayı tercih edince ünlü çifte savaş açmıştı. Şarkıcı Demet Akalın’ın vokalisti olan Seda Önder’in ise Alişan’la yaşadığı aşkın ardından Demet Akalın’la da arası bozulmuştu. Bu olayları işaret eden Demet Akalın “Bizim köyde böylelerine su kurnazı derler! Beyinsiz olduğum için bir sürü insanla senin yüzünden papaz oldum! Kızı işten çıkardım sen istedin diye! Şimdi hayatımdan sessizce çık !” diyerek vokalistiyle ilgili itirafta da bulundu. Demet Akalın, bu öfkeli mesajlarının ardından takipçilerine “Kusura bakmayın bunları bir dost zannettiğim birine yazdım! Daha da ayrıntı beklemeyin!” diye açıklama yaptı.

        "BUNDAN SONRA DEMET'LE İŞİM YOK"

        Twitter'da patlak veren Demet Akalın ve Alişan kavgası şaşkınlıkla izleniyor. Canciğer kuzu sarması olan iki ünlü ismin aniden patlak veren kavgasının nedeni büyük merak uyandırdı. Önceki gün Türkbükü dönüşü havalimanında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Alişan, "Birisi ortaya bir dedikodu attı. Demet de bana sormadan bunun üzerine yorum yaptı. Başka bir k....e yüzünden oldu. Bundan sonra işim olmaz. Allah herkesin yolunu açık etsin" diyerek sert konuştu.

        HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

        Alişan tüm bunları söylerken k...e diyerek kızdığı ismin Akalın ile ortak arkadaşı estetisyen Ayşe Yıldız olduğu öğrenildi.

        "HERKES HADDİNİ BİLSİN"

        Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ise Alişan ile yaşanan küslüğün Ayşe Yıldız’la hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti ve yaşanan gerginliği şöyle konuştu:

        “Eşimin çok hassas biri olduğunu herkes bilir. bbm’de yazışırken Alişan’ın bir sözüne alındı. Ardından bir baktık, Alişan ikimizi birden bbm’den sildi. Ardından bizimle ilgili ‘Bazı küçük beyinliler, beyinsiz insanları parmaklarında oynatabilirler ama Allah onların ne mal olduklarını senin karşına çıkarır. Sen şeytansın. Allah seni ıslah etsin’ şeklinde ağır bir tweet attı. Demet de şimdiye kadar vokalisti Seda Önder başta olmak üzere Alişan yüzünden bir sürü kişiyi hayatımızdan çıkardığı, ona kardeşi gibi destek verdiği için de bu tweet’e cevap verdi. Aradaki küslüğün nedeni bu. Olayın Ayşe ile uzaktan yakından ilgisi yok. Şimdi çok ayıp edip kendi hatasını Ayşe’ye mal ediyor. Bir gün önce Alişan ile ortak arkadaşımız Ayşe bize ziyarete gelmişti. Demet de bunu twitter’dan yazınca Alişan, Ayşe’nin bizimle görüşmesinden rahatsız olup ‘Çabuk çık o evden’ diye Ayşe’ye mesaj attı. Ardından Ayşe dediğini yapmayınca Demet’e ‘Çabuk o evden gönderin onu’ diyerek bu kez Demet’e mesaj attı. Biz onun istediği herkesi hayatımızdan çıkarmak zorunda değiliz ki... Ayrıca 5 yaşında çocuk muyuz ki Ayşe’nin lafıyla insanlara tavır alalım? Herkesin haddini bilmesi gerek. O evin reisi benim kimin geleceğine ben karar veririm.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ