Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Bir hata yaptım Allah'ım güç ver

        HT MAGAZİN / ZAFER AKBAŞ

        Eşi Altan Gördüm’le boşanma arifesinde olan Vahide Gördüm’le aşk yaşayan müzisyen Ahmet Çilingir, ilişkisiyle ilgili yaptığı ilk yorumda kafaları karıştırdı. Çilingir, Twitter’a, “Hata da yapsa, denemiş olandır adam. Sen güç ver Allah’ım” yazdı.

        İLİŞKİLERİ ESKiŞEHİR’DEYKEN BAŞLADI

        YAKALANDIĞI hastalığı yendikten sonra sevenlerini mutlu eden Vahide Gördüm, 20 yıllık eşi Altan Gördüm’le ayrılık kararı alınca herkesi şoke etmişti. Gördüm’ün Ayhan Hanım filminin çekimleri için bulunduğu Eskişehir’de genç şarkıcı Ahmet Çilingir’le aşk yaşadığı ise gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu ilişki hakkında ünlü oyuncu hiç konuşmazken, Çilingir önceki gün Twitter’a yazdığı bir twit’le aşkıyla ilgili ilk yorumu yaptı.

        YUVA YIKAN ADAM DURUMUNDA

        PİİZ adlı müzik grubunun üyesi olan Ahmet Çilingir, Vahide Gördüm’le yaşadığı aşk nedeniyle çevresinden gelen tepkiler ve yuva yıkan adam suçlamaları karşısında duyduğu üzüntüyü, yazdığı bir twit’le herkesle paylaştı. Aşkıyla çevresi arasında kalan Çilingir, twit’te hata yaptığını kabul edip şunları yazdı: “Adam, konuştuğu kadar değil, çalıştığı ve inandığı kadardır... Hata da yapsa, denemiş olandır adam. Sen güç ver Allah’ım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ