Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Televizyon yıldızları ödül gecesinde buluştu

        HT MAGAZİN

        Ayaklı Gazete internet sitesinin bu yıl 4. kez gerçekyeşen TV ödülleri gecesine ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Gece yıldızlar geçidine dönerken özellikle kadın konuklar şıklıklarıyla görenleri hayran bıraktı.

        Bu yıl dördüncüsü yapılan Ayaklı Gazete Tv Yıldızları Ödül Töreni, önceki gece Le Méridien Otel'de gerçekleşti. Erkan Petekkaya ve Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı gece Kral TV'den canlı olarak yayınlandı. Ünlülerle kırmızı halı sohbetlerini Simge Tertemiz, Hakan Hatipoğlu ve geçen yılın Türkiye Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu yaptı. Törene Mustafa Sarıgül, Bade İşçil, Gupse Özay, Deniz Akkaya, Özge Ulusoy, İvana Sert, Hande Yener, Sinan Akçıl, Bergüzar Korel gibi onlarca ünlü isim katıldı. Gecede Ferhat Göçer, Süper Baba, Bizimkiler, Deliyürek, ve Bir İstanbul Masalı gibi efsane dizilerin, unutulmaz şarkılarını dizilerin dev ekrandaki görüntüleri eşliğinde yorumlayarak nostalji fırtınası estirdi. Maritza İnşaat'ın desteğiyle yapılan ödül töreninin sonunda davetliler after party ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler. Erkan Petekkaya ise partide darbuka şovu ile izleyenleri büyüledi.

        İŞTE GECENİN FOTOĞRAFLARI...

        AYAKLI GECEDEN NOTLAR:

        - Miss Turkey 2012 güzeli Açalya Samyeli Danoğlu, gecede Tanju Babacan imzalı arkasını açıkta bırakan iddialı kıyafetiyle en çok konuşulan isimdi.

        - İlk defa ödül töreninde sunuculuk yapan Erkan Petekkaya'nın sahneye çıkan kadınlara karşı centilmenliği takdir gördü.

        - İlk kez onur ödülü alan Oya Başar "25 yıl önce ilk ödülümü aldığımdaki heyecan yaşıyorum, çünkü ilk kez onur ödülü alıyorum" dedi.

        - Beyaz elbisesiyle geceye katılan Karadayı dizisinin oyuncusu Melike İpek Yalova'nın göğüslerini büyük göstermek için destekli sütyen giydiği dikkatlerden kaçmadı.

        - Karadayı'daki 'Savcı Turgut' rolüyle 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülü alan Yurdaer Okur, ve 'En İyi Dizi Ödülü'nü alan yapımcısı Kerem Çatay, ödüllerini dizi başlarken doğan 6 aylık çocuklarına adadılar.

        - Hande Yener, törene göğüslerinde sivri zımbaları olan mayoyu andıran kostümüyle katıldı. Yener, eski sevgilisi Kadir Doğulu'nun da olduğu geceden kısa süre içinde ayrıldı.

        - Kenan İmirizalıoğlu Berlin Türk Filmleri Fsetivali'nde olduğu için 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü almaya gelemedi ancak bir teşekkür videosu gönderdi.

        - Gecenin en kalabalık grupları, Karadayı ve 80'ler dizilerinin ekipleriydi.

        - Törene Özgür Masur imzalı kırmızı seksi bir kıyafetle katılan Behzat Ç.'nin Eda'sı Seda Bakan, "Yurdaer Okur'u Ankara'da birlikte tiyatro yapmak için ikna etmeye çalıştı.

        - Kısa süre önce hemoroid ve bel fıtığı ameliyatları geçiren Tolgahan Sayışman, ağrılarına rağmen geceye katılarak ödül vermek için sahneye çıktı.

        -Yılın modası sırt dekoltesi geceye damga vurdu. Özge Ulusoy, Bengü, Açalya Danoğlu ve daha birçok davetli arkalarından da baktırdı.

        - En İyi Talk Show Ödülü alan Beyazıt Öztürk, "Bana '17 yıldır bu işi nasıl yapıyorsun?' diyenlere '17 yıldır yapamıyorum, yaptığım zaman bırakacağım" diyerek alkış aldı.

        KİMLER ÖDÜL ALDI?

        En İyi Haber Kanalı: Habertürk

        En İyi Talk Show: Beyazıt Öztürk

        En İyi Yarışma Programı: O Ses Türkiye

        En İyi Polisiye Dizi: Behzat Ç

        En İyi Dizi: Karadayı

        En İyi Kadın Oyuncu: Bergüzar Korel

        En İyi Erkek Oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu

        En İyi Dönem Dizisi: Muhteşem Yüzyıl

        En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Bade İşçil

        En İyi Dönem Dizisi Erkek Oyuncu: Halit Ergenç

        En İyi Dönem Dizisi Kadın Oyuncu: Meryem Uzerli

        En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Rasim Öztekin

        En İyi Komedi Dizisi: Seksenler

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ