Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Yeni yılda hangi saçlar moda olacak?

        Bebek Makas'ın işletmecisi ve başkuaförü Yusuf Başçı yeni yıldaki saç trendleri hakkında konuştu. Ünlü isimlerin kuaförlüğünü yapan Başçı, önümüzdeki yıl da farklı renklerin hakim olacağını söyledi. Kadınların artık ombreden vazgeçtiğini söyleyen Başçı, "Günümüzde daha doğal renkler ön plana çıkıyor ama, değişik renkleri de yeni yılda göreceğiz" dedi.

        Özellikle son dönemlerin en çok konuşulan modellerinden olan Kendall Jenner ile kahkül modasının yeni yılda tekrardan trend olacağını açıklayan kuaför, topuzda daha doğal şekillendirmelerin ve su dalgası saçların moda olacağını belirtti.

        Renklerde ise "Mavi, pembe ve gri çok moda" diyen Başçı, "Yeni yılda da bu renklere karşı bir talep olacak. Hatta daha başka renkler de 2016 yılına damga vurabilir" ifadelerini kullandı.

        Kadınların artık, omuz boylarında düz kesilmiş saçlar tecih ettiğini söyleyen Başçı, "Ünlü oyuncu Elçin Sangu sayesinde bakır tonlarına yeniden bir yöneliş var bu yeni yılda da sürecek" dedi.

        Erkek saç stilinde yeni yılda, 'üç numara'nın yine moda olacağını söyleyen ünlü kuaför, bunun uzun sakal modasıyla bir bütün olduğunu belirtti. Erkeklerin 'yanlar kısa üstler uzun' saç modelinin yeni yılda trendliğini yitireceğini ifade eden Başçı, yeni yıl yine 'üç numara'nın yılı olacağını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ