Show Max'te sürprizlere hazır olun!
"Söylemesi Bizden", çok yakında Show Max'te başlıyor
Bir süredir Show TV'nin eski dizilerini ve yeni projelerin tekrar bölümlerini yayınlayan Show Max, yeni yıla yeniliklerle giriyor.
Gazeteci İpek Durkal, Turhan Alyakut ve Sena Keçeli'nin güncel olayları kendilerine has üsluplarıyla tartışıp yorumladıkları, tv izleyicileri tarafından "fenomen" olarak kabul edilen programları Her Şey Tadında, "Söylemesi Bizden" adıyla yeniden hayat buluyor.
'FENOMEN' BİR PROGRAM!
"Fenomen" olarak kabul edilen program Her Şey Tadında, "Söylemesi Bizden" adıyla ve yenilikleriyle Show Max'te yeniden hayat buluyor. Gazeteci İpek Durkal, Turhan Alyakut ve Sena Keçeli'nin güncel olayları kendilerine has üsluplarıyla tartışıp yorumladıkları ve tv izleyicileri tarafından beğeniyle izlenen program, yine seyircisini ekran başına kilitleyecek.
İzleyenler programa sosyal medya hesaplarından interaktif olarak katılabileceği gibi stüdyoda konuk yorumcu olarak da yer alabilecekler. Mutfakta yemek yapılırken çekiştirilen konular ise yine bildik; hayata, insana ve ilişkilere yönelik konular olacak.
"Söylemesi Bizden", çok yakında Show Max'te izleyicileriyle buluşacak!