Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Makyanızın sizi daha yaşlı göstermesinin 5 sebebi

        1-Nemlendirici sürmeyi unutmak

        Fondöten, kapatıcı gibi ürünler için yüzü her zaman makyaja hazırlamamız gerekir. Yeterince nemlenmemiş ciltlerde fondöten çizgilere dolar ve kırışıklıklarınızın daha da ortaya çıkmasına neden olur. Düzenli nemlendirici uygulaması cildinizin daha uzun

        genç kalmasını sağlar.

        2-Göz altı kreminizi yanlış hareketlerle uygulamak

        Göz altı derisi oldukça hassastır. Bu bölgeye krem uygularken oldukça dikkatli olmalı ve serçe parmağınızla daire oluşturarak uygulamalısınız. Bu şekilde uygularken aynı zamanda bölgeye masaj yapıp kapatıcınızın çok daha iyi görünmesini sağlamış

        olursunuz.

        REKLAM

        3-Çok yoğun fondötenler kullanmak

        Çok yoğun veya kapatıcılığı çok yüksek fondötenler kullanmak yüzünüzdeki ince çizgileri ve kırışıklıkların daha çok belli olmasına neden olur. Yoğun fondötenler kullanmak yerine kapatıcınızı sadece ihtiyacı olan yere bölgesel olarak uygulayabilirsiniz.

        4-Çok fazla pudra tercih etmek

        Pudra kullanımında kompakt pudralar yerine toz pudralar kullanmayı tercih edin. Tozürünler yüzünüzü diğer ürünlere göre çok daha pürüzsüz gösterir.

        5-Nude rujları kullanmak

        Çok açık nude rujlar yüzünüzü olduğundan daha soluk gösterir. Mercan ve ya şeftali tonlarındakiürünler ise sizi daha genç ve doğal bir görünüme kavuşturur. Likit mat ürünleri kullanacaksınız öncesinde dudaklarınızı iyice nemlendirmeyi unutmayın!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ