Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bloomberg HT Alper Ateş ile süper bulmaca, süper bulmaca, bulmaca yarışması, süper bulmaca yarışması

        Bulmaca severlerin kısa sürede müdavimi olduğu, Alper Ateş’in sempatik sunumuyla hafta içi her gün saat 20.00’de izleyiciyle buluşan Bloomberg HT’nin yepyeni programı Süper Bulmaca, iki hafta gibi kısa bir zamanda geniş kitlelere ulaşarak şimdiden kendi hayran kitlesini yarattı.

        Ekran karşısındaki izleyicilerin de oturdukları yerden bulmaca keyfine ortak oldukları programda, bu iki haftalık süre içerisinde, bir yandan kelime hazinelerini zorlarken bir yandan da zamanla yarışan yarışmacıların verdiği doğru cevaplar kadar yanlış cevaplar da çok konuşuldu.

        Özellikle kelime türetme turunda yarışmacıların puan kaptırmamak için yanlış ve yeni kelimeler türetmesi, programda eğlenceli ve komik anların yaşanmasına sebep oldu. Dört ayrı etaptan oluşan Süper Bulmaca’nın her etabının kendi hayranları oluştu.

        Kimi yarışmacı karışık harfler etabında başarılıyken kimisi de kelime türetme turunda öne çıktı. Süper Bulmaca’nın kısa sürede geniş kitleler tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de heyecanın son tura kadar sürmesi oldu. Dört farklı etaptan oluşan yarışmada ilk 3 etapta hiç puan kazanamamış olan bir yarışmacı bile son turda birinciliğe çıkma şansını yakalayabiliyor.

        İlk iki hafta finalistinin belli olduğu Süper Bulmaca’da iki hafta sonra ay finali yapılacak ve ilk şampiyon belirlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ