Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Melis Sezen'in gizemli arkadaşı
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından Melis Sezen (25), önceki gün bir erkek arkadaşıyla Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, samimi halleriyle dikkat çekti.

        2

        NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

        'Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Sezen ve erkek arkadaşı, gece sonunda mekandan birlikte ayrıldı. Aynı VIP araca binen çift, objektiflere böyle yansıdı. Sezen, basın mensuplarını fark edince şaşkınlığını gizleyemedi.

        3

        SINIF ARKADAŞIYMIŞ

        Ünlü oyuncunun yanındaki kişinin, Melis Sezen’in üniversiteden sınıf arkadaşı ve Taha Tatlıcı'nın yeğeni Mehmet Uygun olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Melis Sezen'in aynı arkadaşıyla gündüz de sete gitmeden önce vakit geçirdiği öğrenildi.

        4

        "AŞIK OLUNCA TAM BİR SEVGİ KELEBEĞİ OLUYORUM"

        Öte yandan Sezen, daha önce hakkında merak edilenleri açıklamıştı. Ünlü isim, aşık olduğunda nasıl biri olduğu sorulduğunda ise şu yanıtı vermişti:

        Bilmiyorum dışarıdan kendimi göremiyorum ama tam bir sevgi kelebeği oluyorum. Gülüşmeler, heyecanlar… Bir şeyler hissettiğim kişiyle flört etmeyi çok seviyorum. Hatta bence en güzeli çoğu insanın da aşkta en sevdiği kısımlardan biri olan o baştaki flört, heyecan, paslaşmalar...

        5

        "AŞK HAYATIMIN HER YERİNDE"

        "Aşk hayatımın her yerinde." diyen Melis Sezen, "Onu kavram olarak sadece romantik anlamda kısıtlamıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "SAYGISIZLIĞI KABUL ETMEM"

        Aldığı bir eleştiri karşısında nasıl tepki gösterdiğini de anlatan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Eleştiri işimizin bir parçası. Yapıcı eleştiriye her zaman açığım çünkü eleştirinin amacı zaten yapıcı olma üzerinedir. Yıkıcı eleştiri, eleştiri başlığı altına sığınıp taşmak, kişisel değerler üzerinden konuşmak, aradaki saygıyı yok saymak; işte burada nasıl saygı yok sayılıyorsa, ben de bu eleştiriyi yok sayarım. Çünkü eleştiri başlığı adı altında yapılan saygısızlığı kabul etmem ve bunu yapan kişi de benim hayatımda olamaz. Benim dünyamda buna yer yok.

        7

        "ARKADAN İŞ ÇEVRİLMESİNE KATLANAMAM"

        Melis Sezen, daha sonra hayatta en katlanamadığı ve asla affetmeyeceği şeyi, "Arkadan iş çevrilmesi, yalan söylenmesi ve samimiyetsizlik." olarak tarif etmişti.

        8

        "KENDİMİ KALIPLARA SOKMAYI SEVMEM"

        Şimdiye kadar yer aldığı projelerle ilgili de konuşan Sezen, "Hepsi bambaşka yönlerimle tanışmamı, kendimi daha çok keşfetmemi ve bir oyuncu olarak her zaman daha çok öğrenmemi sağlıyor. Kendimi hiçbir zaman kısıtlamayı ve kalıplara sokmayı sevmem." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ