Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Menajerimi Ara konuklarından Burcu Altın Deprem kimdir? Burcu Altın Deprem kaç yaşında, nereli dizileri ne?

        Fransız Yapımı Dix pour cent dizisinin Türkiye uyarlaması Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuklarından biri olan Burcu Altın Deprem araştırılıyor. Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Burcu Altın Deprem kimdir? Burcu Altın Deprem kaç yaşında, nereli? İşte Burcu Altın Deprem hayatı, dizileri ve filmleri

        BURCU ALTIN DEPREM KİMDİR?

        Burcu Altın Deprem, 13 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 36 yaşındaki oyuncu Burcu Altın, Lions Tiyatro Ödülleri'nde, Kerem Yılmazer Genç Yetenek Ödülü aldı.

        Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü okudu. 2007 yılında Minnoş filminde yer aldı. 2008 yılında Hakan'la Geziyorum programında sunuculuk yaptı. Kırık Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde konuk oyuncu oldu.

        .png
        .png

        2010 yılında Rina filminde Gökçe karakteri ile başrollerde yer aldı. Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı, Öğretmen Kemal dizinde yer aldı.

        Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Çat Kapı isimli programda sunuculuk yaptı. Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi programında oyunculuk yaptı. Atv'de yayınlanan Kaçın Kurası adlı dizide yer aldı.

        BURCU ALTIN DEPREM DİZİLERİ VE FİLMLERİ

        2019 Gamonya: Hayaller Ülkesi

        2018 Tozkoparan

        2018 Düğüm Salonu - Cansu

        2017 Badem Şekeri - Sevda

        2016 Kaçın Kurası - Sibel

        2016 Geldim Gördüm Güldüm

        2012 Beni Böyle Sev - Reyhan

        2012 Sudan Bıkmış Balıklar - Gökçe

        2011 Huzurum Kalmadı

        2011 Babam Sağolsun

        2010 Öğretmen Kemal - Dilara

        2010 Rina - Gökçe

        2009 Kırık Kalpler

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ