Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Miss Aura International Güzellik Yarışması'nda kraliçe tacını Filipinli güzel taktı
        1

        Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde Adnan Şeker tarafından düzenlenen Miss Aura International için 2 haftadır kampta bulunan 40 ülke güzeli, birçok etkinliğe katıldı.

        2

        DHA'nın haberine göre gittikleri her yerde bol bol fotoğraf ve video çekerek sosyal medya sayfalarından paylaşan güzeller aynı zamanda da final gecesi için hazırlıklarını tamamladı.

        3

        Kemer'deki otelde dün yapılan final gecesinde ise ilk olarak güzeller hep beraber açılış için hazırlanan koreografi ile sahneye çıkarken, ardından bikini ve son olarak da gece kıyafetleri ile sahne aldı.

        4

        Güzellerin yeteneklerini sergiledikleri dakikalarda özellikle bale eğitimi alanların dansları izleyenlerden bol alkış aldı.

        5

        Gecenin sonunda yarışmanın jürisi tarafından Filipinli güzel 26 yaşındaki Alexandra Faith Garcia kraliçe tacını taktı.

        6

        İkinciliğe Romanyalı güzel Alexandra Stroe layık görüldü.

        7

        Üçüncülüğü Ukraynalı güzel Katerina Pidkopai, dördüncülüğü Kolombiya'dan Maria Del Mar Meza, beşinciliği ise Fransa'dan Cassandra De Soussa kazandı.

        8

        Kendi ülkesi dışında hiçbir yarışmaya katılmayan Filipinli güzelin tacını takarken yaşadığı mutluluğa gözyaşları eklenirken, yarışmacı arkadaşları Filipinli güzelin bu anında ona sarılarak mutluluğuna ortak oldu.

        9

        İşte yarışmaya katılan güzellerden kareler...