Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Müge Anlı Turgut Özyürek olayında flaş gelişme! Herşeyi itiraf etti! Müge Anlı son bölüm

        Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Turgut Özyürek'in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Turgut Özyürek'in 18 Ekim tarihinde kaybolduğu ve son dönemlerde ise kanser hastalığıyla mücadele verildiği bildirildi. Özyürek'in ailesi ise Turgut Özyürek'in bulunması için Müge Anlı'nın programına katıldı. 58 yaşındaki talihsiz adamın eşi Necla Özyürek'in canlı yayına katılması ile gerçekler ortaya çıktı.

        TURGUT ÖZYÜREK OLAYI NEDİR?

        18 Ekim tarihinde kayıp olarak aranan Turgut bey 7 kez evlenen 49 yaşındaki eşi Necla Özyürek tarafından 1986 doğumlu 33 Hayrettin ismindeki sevgilisine öldürtüğü ortaya çıktı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucunda Necla hanım 33 yaşındaki sevgilisi Hayrettin bey dün verdiği ifade de cinayeti itiraf etti. Hayrettin beyin ifadesi ise herkesi şoke etti.

        İddialara göre Nejla hanım Turgut beyin evini sattıktan sonra para kalmadığı için boşanmak istedi. Turgut beyde parası kalmadığı için kendisinden boşanmak isteyen eşine benim tarlalarım var paramız var deyip boşanmak istemedi. Bu sürede Hayrettin beyle tanışan Nejla hanım "Ben Turgut'tan boşanmak istiyorum ama o benden boşanmıyor. Eğer sen bu adamı öldürürsen hem beraber oluruz hem maaşı ve tarları bize kalır." dediği ortaya çıktı.

        KAYIP OLARAK ARANAN TURGUT ÖZYÜREK ÖLDÜRÜLDÜ!

        Müge Anlı'nın 26 Kasım 2019 tarihli yayınında Turgut Özyürek'in eşi Necla Özyürek'in evinde kalan Hayrettin Atasoy tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Hayrettin Atasoy, burada cinayeti itiraf etti. Atasoy, "Necla ile birlikte olabilmek için öldürdüm" dedi

        REKLAM

        "HERKES BANA AŞIK OLUYOR!"

        Gözaltına alınan Necla Özyürek'in emniyette, "Herkes bana aşık oluyor. Bakın bu da bana aşık oldu. Ben bu adamı da yiyeceğim" dediği ortaya çıktı.

        Necla Özyürek ise azmettirici olarak suçlanıyor.

        TURGUT ÖZYÜREK'İN CESEDİ ARANIYOR!

        Vahşice katledilen Turgut Özyürek'in ise cesedinin hala nerede olduğu ise henüz bilinmiyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ