Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 'O İş Bende' filminin galası gerçekleşti - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, halka açık yapılan galaya yoğun ilgi gösterilirken oyuncular, filmi seyircilerin arasında izledi. Film öncesi alışveriş merkezinde sevenleri ile bir araya gelen oyuncular, halkın sorularını yanıtlarken söyleşi sonrası Doğuş, mini bir konser vererek kulakların pasını sildi.

        2

        Kadrosunda Şarkıcı Doğuş, Nilay Toprak, Esra Sönmezer, Metin Keçeci, Selahattin Taşdögen, Erdi Ünver ve Ümit Acar gibi isimlerin bulunduğu komedi türündeki 'O İş Bende' cuma günü sinemaseverlerle buluşacak. Gösterim öncesi ekip halinde gazetecilerin karşısına çıkan film oyuncuları, basın mensuplarına film hakkındaki duygularını aktardı.

        3

        Şarkıcı Doğuş, "Çok eğlenerek çektiğimiz bir film oldu. Umarım bizim kadar izleyenler de beğenir, yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

        4

        Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, "Bu anı sabırsızlıkla bekliyordum. En güzel enerjimizi bu filme yansıttık, çok güzel olduğuna inanıyorum. İnanılmaz heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

        5

        Metin Keçeci, "Çok eğlenceli, hoş bir hikayeyi kendi kafamıza göre yorumladığımız bir film oldu. Umarım izleyici sever, gişesi bol olur" dedi. Erdi Ünver, "Ülkemizin geçtiği zor günlerde insanlarımızı bir nebze güldürebilrsek ne mutlu bize. Gülme garantisi veriyorum" ifadelerini kullandı. Haydar Işık, "Güzel, eğlenceli bir film çıkardık. Her oyuncuma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ