Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Oyna Kazan ipucu 22 Nisan: Japonya'da bulunan kedi adasının adı nedir? 21.30 Oyna Kazan kopyası

        Oyna Kazan kopyası bugün Uzakdoğu ülesi Japonya'dan geldi. Oyna Kazan yarışması, her gün saat 13:00 ve 21:30’da online olarak, yarışmacıların indirdiği uygulama üzerinden oynanıyor. İşte,22 Nisan saat 21.30 yarışması için Oyna Kazan ipucu sorusu ve cevabı...

        OYNA KAZAN İPUCU SORUSU 22 NİSAN

        Ozan Kabak hangi takımın formasını giymektedir?

        Oyna Kazan yarışması saat 21.30'da

        OYNA KAZAN 22 NİSAN KOPYASI CEVABI:AOSHİMA

        Aoshima adasında eskidenyaklaşık 900 kişiyaşıyordu, fakat son 70 yılda genç nüfusun göç etmesiyle beraberbu sayı epey azaldı. Bugün adanın resmi nüfusu 22 iken, kedi nüfusu 120’den fazla. Kedilerin adaya getirilmesinin asıl sebebi, balıkçı teknelerini farelerden temizlemekti. Şimdiler de ise adada herhangi bir konaklayacak yer ya da alışveriş yapılacak market olmamasına rağmenülkenin her yerinden turistler buraya akın ediyor.

        Sadece iki günde bir Aoshima ile Japonya’nın geri kalanını bağlayan feribotlar sefer yapıyorlar. Ada yaşayanlarıysa bu durumdan pek memnun değil.

        Kediler, ada sakinlerive turistler tarafından besleniyorlar. Çoğu kedi isekendineyemek buluyor,adada yaşayanlarınbitkilerini ve ektikleri sebzelerieşeliyor veya etrafta bulunan çöplerikarıştırıyorlar. Kedilerin nüfusunda bir patlama olmasın diyeşu ana kadar sadece 10 kedi kısırlaştırıldı. Fakat gelen turistlere rağmen Aoshima’da insan sayısı hala azınlıkta.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ