Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Özlem Sarıkaya kimdir, neden öldü? Ünlü spiker Özlem Sarıkaya ölüm sebebi nedir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi ve evli miydi? Özlem Sarıkaya Yurt hayat hikayesi ve biyografi bilgileri

        Türk basını Özlem Sarıkaya'dan gelen haberle sarsıldı. Uzun bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Sarıkaya, gün itibariyle aramızdan ayrıldı...

        ÖZLEM SARIKAYA'DAN ACI HABER...

        2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilen NTV’nin beğenilen ekran yüzü Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti.

        39 yaşındaki Yurt, meme kanseriyle mücadele ediyordu. Ünlü ekran yüzü 2013 yılında anne olmuştu.

        ALTUN'DAN TAZİYE MESAJI

        İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından, Özlem Sarıkaya Yurt ile ilgili taziye mesajı paylaştı. Altun "NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve kurumuna başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ÖZLEM SARIKAYA YURT KİMDİR?

        Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan isim, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi.

        İlk olarak Habertürk’te ekranlara merhaba diyen isim, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV’ye transfer olmuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ