Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Prens Harry ve Meghan Markle'ın nişan fotoğrafları yayımlandı
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ve Meghan Markle'ın nişan fotoğrafları yayımlandı. Biri renkli, diğer ikisi siyah-beyaz olarak yayımlanan iki fotoğraf moda fotoğrafçısı Alexi Lubomirski tarafından bu hafta başlarında Windsor'da Frogmore House'da çekildi.

        2

        Fotoğrafçı Lubomirski, açıklamasında "Bu harika anı kaydetmek benim için inanılmaz bir onur. Ayrıca çiftin birbirlerine olan sevgisine tanık olmak çok büyük bir ayrıcalık" dedi.

        3

        Siyah beyaz çekilen fotoğrafta Markle'ın nişan yüzüğü ve çiftin samimiyeti dikkat çekti. Diğer fotoğrafta ise daha resmi bir hava var. Renkli fotoğrafta Markle, siyah ve altın işlemeli bir elbiseyle poz verirken Prens Harry'nin mavi bir takım giydiği görülüyor.

        4

        Bu arada çiftin evlilik hazırlıkları devam ederken Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününün 19 Mayıs'ta Windsor Kalesi’ndeki St. George's Chapel’da gerçekleşeceği öğrenildi.

        5

        Geçen ay yapılan açıklamayla nişanlandıkları duyurulan çiftin, evlendikten sonra resmi konutları olarak Kensington Sarayı'nda ikamet edecekleri belirtildi.

        6