Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Fırtına Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Fırtına ve Hortum Çıkması Anlamı Nedir?

        Rüyada Fırtına Görmek

        Hayırlı bir kısmetin çıkacağına, güzel ve huzurlu bir yaşamın geçirileceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin bir yakınından yardım alacağına, iyi niyetli bir kişinin varlığına yorulmaktadır. Şansız ve kısmetin açıklığına, bereketli ve huzurlu bir döneme girilmesine, olumlu gelişmelerin yaşanmasına da yorulmakta olan bir rüya olarak bilinmektedir.

        Rüyada Fırtına Çıkması

        Rüya sahibinin hayatında yaşanacak büyük değişimlerin habercisi olarak bilinmektedir. Önemli değişimlere işaret etmektedir. Ancak bazı rüya yorumcuları bu rüyaları hayra yormamaktadır. Çünkü evinde ve işinde sorunlar yaşayacağını dile getirmektedir. Yakın bir zamanda bir belanın ortaya çıkacağına da işaret ettiği söylenmektedir. Bir diğer anlamında ise günaha işaret etmektedir.

        REKLAM

        Genel olarak rüyada fırtına çıkması hem olumlu hem de olumsuz olaylara yorulabilmektedir. Burada önemli olan ise rüyada yer alan detayların ne olduğudur. Rüyada bulunan detaylar rüyaların olumlu mu yoksa olumsuz mu olduğunu belirtebilmektedir.

        Rüyada Hortum ve Fırtına Görmek

        Genellikle iyiye yorulmakta olan bir rüyadır. Ancak fırtınanın rüya esnasında ne denli olduğuna bakılarak rüyanın yorumlarında değişimler meydana gelebilmektedir. Fırtınanın şiddetli bir şekilde gerçekleşmesi oldukça büyük ve iyi bir değişimin yaşanacağının göstergesi olarak kabul edilmektedir. Fakat bazen bu rüya yapılan işlerde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir. Bundan dolayı da işlerin daha dikkatli yapılması gerekmektedir.

        Rüyada Denizde Fırtına Görmek

        Kişinin rüyasında böyle bir durumu görmesi genel olarak olumlu durumların habercisidir. Çünkü rüyada görülen fırtına iyi anlamların çıkacağına işaret etmektedir. Rüyada denizde fırtına görmek bazı değişimlerin yaşanacağının ve bu değişimlerin huzur, bereket getireceğinin habercidir. Ferahlaman yaşanacağının ve hayatın gidişatının düzeleceğinin göstergesi olarak kabul edilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Şiddetli Fırtına Görmek

        Çok şiddetli bir fırtınanın görülmesi bazen fırtınanın şiddeti kadar büyük olan olumlu bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir. Ancak bazen de rüyanın detaylarına bağlı olarak bu rüya kibirli acımasız, can sıkan bir kişinin varlığının göstergesidir. Bununla birlikte bu kişiden dolayı bir üzüntünün ve kederin yaşanacağının işaretçisidir. Eğer rüya sahibinin etrafında kibirli bir kişi var ise ona dikkat etmesi ve aynı zamanda bu kişiden uzak durması gerekmektedir. Çünkü bu kişiden dolayı üzüntü ve acı çekebilme ihtimali bulunmaktadır.

        Rüyada Aniden Fırtına Çıkması

        Aniden yaşanan bir değişim ile birlikte kişinin hayatının tamamen değişeceğine, bu değişimin hemen hemen tüm hayatını değiştireceğine, mutluluğa işaret etmektedir. Rüyada aniden fırtına çıkması genel olarak olumlu kabul edilen rüyalar arasında yer almaktadır. Olumlu kabul edilen bu rüyanın görülmesi ise oldukça hayırlıdır. Bundan dolayı rüyadan dolayı üzüntü veya korku duyulmaması gerekmektedir. Hem maddi hem de manevi değişimlerin gerçekleşeceğine ve bu değişimlerin ise kişinin güzel bir yaşam elde etmesine neden olacağına yorulmakta olan bir rüyadır. Genel anlamda rüyada fırtına görmek oldukça hayırlıdır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ