Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Hortum Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Hortum Çıkması Anlamı Nedir?

        Rüyada Hortum Görmek

        Genelde rüya sahibinin korkmasına neden olan bir rüya olarak bilinmektedir. Bundan dolayı da rüya nedeniyle kişi kendini kötü hissedebilmektedir. Kişinin korkmasına neden olan bu rüyanın genellikle hayırlı bir şekilde yorumlandığı söylenmemektedir. Çünkü pek çok rüya yorumcusu tarafından bu rüyayı gören kişinin bir musibet yaşayacağı söylenmektedir. Beklemediği bir anda olumsuz olayların ortada kalacağına işaret ettiği söylenmektedir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişilerin hayatının bir anda karışacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

        Kişinin rüyasında hortum görmesi hayra yorulmayan bir rüyadır fakat rüyada yer alan bazı detayların bu durumu değiştirebileceği de söylenmektedir. Bundan dolayı da yorum yapılırken mutlaka rüya içerisinde yer alan detayların atlanmaması ve bunlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Hortum Çıktığını Görmek

        Rüya sahibinin hayatının tamamen değişeceğine işaret etmektedir. Yaşanan bu değişimin köklü bir değişim olacağına yorulmaktadır. Rüyada hortum çıktığını görmek hayatın baştan aşağı değişeceğinin habercisidir. Bu durum kişinin kendi isteği ile veya dışarından bir kişinin etkisi ile birlikte gerçekleşebilmektedir. Bazı rüya yorumcularına göre ise bu rüya, rüya sahibinin hem maddi hem de manevi anlamda bazı sıkıntılar yaşayacağının işaretidir. Kişinin güvenli bir durumda olmadığı ve her an başına bela alabileceği anlamına gelmektedir. Olumsuz bir rüya olduğu söylenmektedir. Fakat yine de hayra yorulması gerekmektedir.

        Rüyada Fırtına ve Hortum Görmek

        Böyle bir rüya görülmesi rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek olan çeşitli durumlara işaret etmektedir. Fakat gerçekleşecek olan bu olaylar yalnızca rüya sahibini değil, rüya sahibinin etrafında bulunan insanları da etkileyebilmektedir. Başkalarının hayatında da sıkıntılara yol açmakta olan bu kişinin oldukça zorlu günler geçireceğinin habercisidir. Rüyada fırtına ve hortum görmek yaşanacak olan farklı olayların ani bir şekilde ortaya çıkacağına ve genel olarak olumsuz pek çok olayın meydana gelmesine neden olabilmektedir.

        REKLAM

        Rüyanın içerisinde yer alan bazı semboller veya şekiller, rüyanın yorumunda değişim oluşturabilmektedir. Bundan dolayı da mutlaka rüyada bulunan sembollere dikkat edilmesi gerekmektedir.

        Rüyada Denizde Hortum Görmek

        Karışık bir döneme girileceğinin, birtakım olaylardan etkilenileceğinin, aile ile bazı sorunların yaşanacağının habercisi olan bir rüyadır. Olayların birbirine gireceği anlamına da gelmekte olan bir rüyadır. Bundan dolayı da rüya sahibinin çok dikkatli hareket etmesi gerekmektedir.

        Rüyada Hortum Çıkması

        Kişinin kazancının ve gelirinin artacağına, bolluk ve bereket dönemine girileceğine, yapılan işlerin başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir. İş hayatında elde edilen başarılar nedeni ile makam ve mevki sahibi olunacağına, maddi gelirin artacağına da işaret ettiği dile getirilmektedir.

        Rüyada Hortum ve Kasırga Görmek

        Aşk hayatında yapılabilecek bazı hatalara ve ufak tartışmaların yaşanmasına yorulmakta olan bir rüyadır. Rüyada hortum ve kasırga görmek eşler arasında oluşabilecek anlaşmazlıkların işaretçisidir. Ancak bu anlaşmazlıklar ciddi boyutta olmamaktadır. Yaşanabilecek ufak tefek olayların habercisidir ve kısa süre sonra etkisini yitireceği şeklinde de yorumlandığı bilinmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ