Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şebnem Schaefer'den Ebru Şallı'ya şok sözler - Magazin haberleri
        1

        Manken-oyuncu Şebnem Schaefer, 2. Sayfa programında eski sevgilisi Özcan Deniz ve Ebru Şallı hakkında konuştu. İşte Schaefer'in açıklamalarından satırbaşları:

        2

        "DONUP KALDIM"

        Şebnem Schaffer, "Ebru Şallı'yı yıllar önce bir yerde görmüştüm. Masasına gidip selam vermiştim. Bana 'Çok güzelsin ama çok hata yaptın' demişti. Ne diyeceğimi bilemedim, donup kaldım" ifadelerini kullandı.

        3

        Ebru Şallı'nın cevabı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan 34 yaşındaki güzel, "Sanki yıllar içinde o hiç hata yapmadı. Kendisinin hataları ne olacak peki?" dedi.

        4

        Şebnem Schaffer, 2006 yılında "Şebnem bornozunu benim evde unuttu" diyen eski sevgilisi Özcan Deniz'e dava açmıştı. Ancak davayı Özcan Deniz kazanmıştı.

        5

        Ünlü manken, "Aradan 10 yıl geçti. Özcan Deniz'i affettiniz mi?" sorusuna cevap verdi.

        6

        Şebnem Schaffer, "Kimseye karşı kin ve nefret beslemiyorum. Kızgınlıklar zamanla geçiyor. Ama gönülden affetmem için önce onun af dilemesi lazım değil mi?" dedi.

        7

        Baba olan Özcan Deniz'i tebrik eden Şebnem Schaffer, "Bu arada baba olmuş, kendisini kutlarım. Çocuk ona yakışmış" şeklinde konuştu.

        8

        Öte yandan Şebnem Schaefer’ın, izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi.

        9