Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den şikayetçi oldu: Beni çocuklarımın önünde dövdü! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, manken Seçkin Piriler, 2016 yılında boşandığı Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek karakola başvurdu. Dün akşam Etiler'deki Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek iki çocuğunun babası Kaan Tangöze'den şikayetçi olan Piriler, verdiği ifadenin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        2

        Saatler süren ifadesinden sonra sağlık kontrolü için karakoldan çıkan manken, gazetecilere görüntü vermemek için büyük uğraş verdi.

        3

        Aracını karakolun kapısına sıfır şekilde yanaştıran ve hızlıca içine binen Piriler, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

        4

        "ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DAYAK YEDİ" İDDİASI

        Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin boşandıktan sonra aralarında sular durulmamıştı. Geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile birlikte yemeğe giden Tangöze, yanına Seçkin Piriler'den olan iki çocuğunu da götürmüş ve gazeteciler tarafından görüntülenmişti.

        5

        Geçtiğimiz aylarda Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem de çocuklarına "6 ay yaklaşamaz" kararı aldıran Piriler, bu fotoğraf sonrası eski eşi ile konuşmuş ve kanuna aykırı hareket ettiklerini belirtmiş.

        6

        ŞİKAYETÇİ OLDU, DARP RAPORU ALDI

        Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın üstündeki davayı geri çekme teklifine olumsuz yanıt veren Piriler'in, Tangöze tarafından çocukları önünde şiddet gördüğü iddia edildi. Yaşanan tüm olaylardan sonra soluğu karakolda alan manken, çocuklarının babasından şiddet gördüğü iddiası ile şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

        7

        KAAN TANGÖZE'DEN AÇIKLAMA

        Çıkan haberlerin ardından Kaan Tangöze açıklama yaptı. Tangöze, şu ifadeleri kullandı:

        Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır. Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum.

        8

        Çıkan haberlerin ardından Kaan Tangöze'nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı, 2. Sayfa programına bağlanarak Seçkin Piriler'in çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti. İşte Bakırcı'nın o açıklaması: "Seçkin Piriler'in Kaan Tangöze'nin yaptığını iddia ettiği morluklar önceden olmuş. Evde kameralar var, Seçkin Piriler'in çocuklara şiddet uyguladığı belgeli. Seçkin hanım'ın çocuklarına uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasını istiyoruz."

        9