Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selda Bağcan Burning Man’e gidiyor

        EN ÇILGIN FESTİVAL

        HT Magazinyazarı İpek Durkal, Selda Bağcan ABD’nin Nevada Eyaleti’ndeki Black Rock Çölü’nde 31 yıldır düzenlenen ve dünyanın her yerinden 70 bine yakın müzikseveri ağırlayan Burning Man 2018’e davet edildiği köşesinden duyurdu.

        Dünyanın en çılgın festivali olarak bilinen etkinlikte geçen yıl ‘Sivas Ellerinde Sazım Çalınır’ türküsü çalınan sanatçı bu kez çölde sahneye çıkıp şarkılarını canlı canlı seslendirecek.

        Sıra dışı festivalin Türkiye’den de müdavimleri var. Geçen yıl Ayşe Hatun Önal, Eliz Sakuçoğlu ve Oğulcan Engin gibi isimler ilginç festival kostümleriyle ilgi odağı olmuştu.

        REKLAM

        ÜNLÜLER MÜDAVİMİ

        Hafta sonu 69’uncu yaşını kutlayan Bağcan, bu müthiş haberi doğum gününde arkadaşlarına verdi.Tüm dünyanın hayran olduğu sanatçının ardından yine festivalde şarkıları çalınan Nükhet Duru ile Neşe Karaböcek de teklif alır mı bilemem…

        Türkiye’den Belçim Bilgin, Ayşe Hatun Önal, Şeyma Subaşı gibi isimlerin müdavimi olduğu, Oğulcan Engin’in ise giydiği taytla çok konuşulduğu bu çılgın festival 2018’de belli ki sadece giyilen sıra dışı kıyafetleri ve eğlencesiyle değil, Selda Bağcan’ın sahnesiyle de Türkiye’de yine gündem yaratacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ