Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selen Görgüzel Alkan: Hamdi ile çalışmak çok zor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Erkin Koray'ın 'Gönül Salıncağı' adlı şarkısını yeniden seslendiren Selen Görgüzel Alkan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        Eşi ve kızı Ayşe Alkan ile alışverişe çıkan Selen Görgüzel, şarkıya çektiği klibin yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığını söyledi.

        3

        Keyifli halleri dikkatlerden kaçmayan Görgüzel, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        4

        "ÇOK ZORMUŞ"

        Sette eşi olmasından dolayı bir torpil görmediğini söyleyen Selen Görgüzel, "Başka oyunculara 'Yapar mısın, eder misin?' diyor ama bana sürekli 'Geç kaldın, hadi' diye seslendi. Anladım ki Hamdi ile çalışmak çok zormuş" ifadelerini kullandı.

        5

        EŞİNE DESTEK OLDU

        Öte yandan Hamdi Alkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Selen Görgüzel Alkan'ın yeni müzik projesiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu.

        6

        "DİNLEYİCİSİ BOL OLSUN"

        Eşi ile fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Alkan, paylaşımına şu notu düşmüştü:

        7

        Hayata hayat katan, neşe ve enerji katan bir şarkı ile Selen Görgüzel Alkan, 18 Kasım'da sizlerle olacak. Erkin Koray'ın 1976 yılında seslendirdiği "Gönül Salıncağı" şarkısı seneler sonra Selen Görgüzel'in sesinden hayat bulacak. Güzel, samimi ve dinledikçe ruhunuzu coşturan bir çalışma oldu. Yolu açık, dinleyicisi bol olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ