Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Serel Yereli kimdir, kaç yaşında?

        Bodrum Masalı dizisiyle ün kazanan ve sosyal medya hesabından paylaştığı cesur paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Serel Yereli, paylaştığı son fotoğrafıyla yine gündem oldu. Peki Serel Yereli kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Serel yereli ile ilgili herşey haberimizde...

        SEREL YERELİ KİMDİR?

        Serel Yereli, 19 Nisan1995 tarihindeİzmir, Göztepe’de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı Buse Serel Yereli’dır. İngilizce öğretmeni olan annesinin adı Elif Yereli’dir. Eski milli hentbolcu babası Serdar Yereli’nin hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden ötürü çocukluğu değişik ülkelerde geçmiş. Babasını 16 yaşındayken 2011 yılında ani bir kalp krizi yüzünden kaybetti.Londra‘da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan güzel oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol olarak yer almıştır.Yeditepe ÜniversitesiTiyatro Bölümünde okumaktadır. Şarkı söylemeye 4 yaşında başlamıştır.

        REKLAM

        Serel Yereli, küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisiğı çalışma ile TUBİTAK tarafından ödül almıştır. AnaokulundaykenTÜBİTAKtarafından düzenlenen bir yarışmada “Serel’in Uzay Gemisi” adlı projesi ödül kazanmış.

        Serel Yereli,2012yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarışmada şarkıcıShakira‘nın Whenever Whenever şarkısı seslendirdi ancak ilk turda elendi. Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilmektedir.

        Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimleri aldı. Daha sonra oyuncuBahar Kerimoğlu‘ndan oyunculuk eğitimi aldı.

        18 Ağustos2016günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğiniMehmet Ada Öztekin‘in yaptığı “Bodrum Masalı” adlı dizideŞevval Sam,Alperen Duymaz,Hilmi Cem İntepe,Murat Aygen,Timuçin Esen,Dilan Çiçek Deniz,Toprak Sağlam,Serhan Onat,Bora Cengiz,Kaan Çakır,Ebru Unurtan,Yener Gürsoy,Ezgi Şenler,Serel Yereli,Zehra Yılmaz,Nazlı Kar,Basri Albayrak,Cemalettin Çekmece,Tülin Yazkan,Tugay Bahşibirlikte oynadı.

        Bodrum Masalı isimli TV dizisinin bitmesinin ardından Serel Yereli, oyunculuğu bıraktığına dair bir açıklama yaptı. Şimdi Londra'da müzik alanında eğitim görüyor. Boş zamanlarında da Fransa, Danimarka, İtalya gibi Avrupa ülkelerini geziyor.

        Oynadığı Diziler : 2016 – Bodrum Masalı (Alara) (TV Dizisi)

        Haberi Hazırlayan: Tuba Fıçıcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ