Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serhat Kılıç: Yok canım, tiyatro değildir o!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Serhat Kılıç (46), pandemi nedeniyle uzak kaldığı sahnelere tek kişilik müzikli gösterisi “MÜZİKOMAN-Saçmalıklar Çağı” oyunu ile dönüş yaptı.

        Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıç “Biraz baştan sona kendi tarihimizin içinden geçtiğimiz, arabeskin, cazın, Türk Sanat Musikisi'nin kaynağı nereden geliyor, neden vazgeçtik onları anlatıyorum." diye konuştu.

        "NEDEN SADECE SEFO VAR ARTIK?"

        Sözlerine devam eden Serhat Kılıç, gülerek, "Neden sadece rapçi Sefo var artık? Bu aralar ona çok takılıyorum. Belki ondan da bir selam gelir." ifadelerini kullandı.

        2

        "YOK CANIM, TİYATRO DEĞİLDİR O!"

        Ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde Selen Görgüzel'in "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmek için eşi Hamdi Alkan’dan izin alması da hatırlatıldı.

        "YAKTINIZ BENİ!"

        "Yok canım, tiyatro değildir o." şeklinde konuşan Kılıç, daha sonra gülerek, "Allah kahretsin, yaktınız beni! Seyirci bekliyor, ben kaçayım artık." dedi.

        3

        SELEN GÖRGÜZEL ALKAN'DAN YANIT

        Selen Görgüzel Alkan ise Kılıç'ın bu sözlerinin ardından sessizliğini bozdu. Serhat Kılıç'ın açıklamasına tepki gösteren oyuncu, Instagram hesabından, "İnteraktif tiyatro alışılageldik tiyatro formundan daha farklı bir biçime sahiptir! Yok canım, bunu konservatuvarda öğretmişlerdir herhalde! O zaman cevabınız umarım yeni oyununuzda işe yaramıştır. Faydamız olduysa ne mutlu bize." mesajını yayınladı.

        4

        O SAHNEDE NELER OLMUŞTU?

        "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununun gala gösterimi geçtiğimiz ay gerçekleşti. 3 kişilik komedi oyununda İrgan Kangı, Orçun Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan sahne aldı.

        Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini konu alan oyuna ilgi yoğundu. İrfan Kangı'nın "Ayhan" karakterine hayat verdiği oyunda Selen Görgüzel Alkan ise, "Ayhan"ın boşanmak üzere olduğu "Özlem" karakterini canlandırdı.

        5

        ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

        Oyunun ilerleyen dakikalarında ise bir öpüşme sahnesi gerçekleşti. Sahne öncesi Kangı, Hamdi Alkan'dan izin istedi.

        "İLİŞKİMİZİ ETKİLEMESİN"

        İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel'i izlemeye gelen yönetmen Hamdi Alkan'a dönerek, "Hamdi ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin. Öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak..." diyerek, izlemeye gelenleri güldürdü.

        6

        "HAMDİ BEY'E İŞİMİ VE KARARLARIMI ÇOK SORMAM"

        Oyun sonrası, gazetecilerin "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusu üzerine, Selen Görgüzel, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam, sadece paylaşırım." yanıtını verdi.

        Görgüzel, "Medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata bakış açısı gayet destekleyici." ifadelerini kullandı.

        7

        HAMDİ ALKAN KONUŞMAK İSTEMEDİ

        Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.

        Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu, konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim.” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ