Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şişli Belediye Başkanı Şahan'ın gözaltı süresi uzatıldı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın avukatı Hüseyin Ersöz, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ersöz, açıklamasında, "Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan gözaltına alınmıştı. Dün akşam gözaltı süresi 1 gün uzatıldı.

        Yine dün evinde gerçekleşen arama-el koyma işlemlerine avukatlarının katılmasına izin verilmemişti. Bu konudaki itirazlarımızı da Savcılıkla paylaştık. Hukuka aykırı şekilde gerçekleşen arama-el koyma işlemlerine dayanak olan İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği kararına ise bugün itiraz ettik.

        Gerekçesiz şekilde verilen, CMK’nın 134. maddesine aykırılık taşıyan kararın kaldırılmasını ve el konulan tüm eşyaların iadesini talep ettik. Bundan sonraki süreçte de tüm hukuki başvuruları yapmaya devam edip, soruşturmanın gizliliğine riayet ederek, kamuoyunun doğru bilgilenmesi için paylaşacağız" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        NATO Zirvesi'nde Kahramanmaraş dövme dondurmasına yoğun ilgi

        NATO Zirvesi kapsamında Ankara'da görev yapan yerli ve yabancı basın mensuplarına Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi. Dondurmaya yoğun ilgi gösterildi (İHA)  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ