Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e sert "Deniz Gezmiş" tepkisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan...

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Habertürk TV'deki Akılda Kalan programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir" diyen Rıdvan Dilmen'e sert tepki gösterdi.

        Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Habertürk'te yapılan Akılda Kalan programında Türk sporunda önemli başarılar sağlamış olan bir sporcunun bir soru üzerine yorum yaparken bazı hatalar içine sürüklenmiş olduğunu ifade etmek istiyorum. Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na 'Parkasız Deniz Gezmiş' ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanlığına yakışır ne de Cumhurbaşkanlığına yapılan bir yalakalığa yakışır. Şiddetle reddediyorum ve Türk milletinden özür dilemesini istiyorum. Cumhurbaşkanı bir dönemin teröristinin özdeşi olarak takdim edilemez" diye konuştu.

        REKLAM

        "BİZ CUMHUR İTTİFAKINI BENİMSEDİK VE GAYRET GÖSTERİYORUZ"

        Seçim ittifakı ile ilgili soruya da yanıt veren Bahçeli, "Bazı siyasi partilerin bir amaçla bir araya gelmeleri, orada da bir ittifak yapma arzularını ortaya koymaları onların bileceği iştir. Herhangi bir yoruma ihtiyaç yoktur. Biz cumhur ittifakını benimsemiş ve o ittifakın güçlenmesi için gayret gösteriyoruz" dedi.

        "BU ORTAMDA ERKEN SEÇİMİ ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKERİZ"

        Bahçeli, erken seçim yorumlarının hatırlatılması üzerine de "Seçimler mahalli idareler olarak 30 Mart 2019'da, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri olarak da 3 Kasım 2019'da yapılacaktır. Türkiye'nin etrafının ateşle çevrildiği, terör faaliyetlerinin hala sürdüğü ortamda erken seçim talebi kime ne hizmet sunacaktır, bunu anlamakta zorluk çekeriz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ