Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu HAVA DURUMU | O kentten Marmara'ya giriş yaptı! İstanbul'a doğru geliyor! İstanbul kar yağacak mı ve 9-10 Şubat hava durumu nasıl olacak? - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberler... Balkanlardan yurda giriş yapan kar yağışı, Tekirdağ’ın Malkara ilçesine ulaştı. Kar yağışının ilçede etkisini göstermesi ile sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti.

        KARAYOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

        İHA'da yer alan son dakika haberine göre kar yağışıyla beraber, Karayollarına bağlı kar küreme ve tuzlama ekipleri, İstanbul-Çanakkale yolunda herhangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için yolda çalışma başlattı.

        REKLAM

        GÜN İÇERİSİNDE ETKİSİNİ ARTIRACAK

        Son dakika haberine göre İstanbul sınırına doğru ilerleyen kar yağışının gün içerisinde etkisini artırması bekleniyor.

        DOĞU AKDENİZ İÇİN SAĞANAK VE KAR UYARISI

        AA'da yer alan son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz'de Adana ve Mersin çevreleriyle Osmaniye'nin batısı ve Kahramanmaraş'ın güneyinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

        600 METRENİN ÜZERİNDE KAR BEKLENİYOR

        Akşam saatleri itibarıyla beklenen yağışların etkisini artırarak, kıyı kesimlerde kuvvetli ve çok kuvvetli, sağanak ve gök gürültülü sağanak, 600 metre üzeri rakımlı yerlerde yer yer 20 santimetre üzeri yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. ​​​​​​​

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ