Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında soruşturma

        Milyar dolarlık vurgunla yurtdışına kaçtığı ortaya çıkan kripto para platformu Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında soruşturma başlatıldı.

        391 bin yatırımcıyı mağdur eden Özer hakkında şikayet yağarken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmayı nitelikli dolandırıcılık suçundan başlattığı öğrenildi. Nitelikli dolandırıcılık suçlamasının her bir mağdur için ayrı ayrı yöneltileceği öğrenildi.

        KAPI KİLİT!

        Şirketin Kadıköy'deki merkezinin bulunduğu Nida Kule'nin 16. katında kimsenin olmadığı, çalışanların bir süredir pandemi gerekçesiyle evden çalıştığı öğrenildi. İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kişinin suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Thodex’in Kadıköy’deki merkezinde aramaları sürdürüyor.

        Faruk Fatih Özer'in 20 Nisan Salı günü saat 19.50'de Arnavutluk Tiran'a gittiği belirlendi. Özer'in İstanbul Havalimanı'ndan ayrılırken fotoğrafı ortaya çıktı. Ancak görüntünün Özer'in daha önceki seyahatlerinden birine ait olduğu öğrenildi.

         Tarihi dolandırıcılık
        Tarihi dolandırıcılık Haberi Görüntüle
         İşte skandalın perde arkası!
        İşte skandalın perde arkası! Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ