Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Sivas'a oynanır! - İddaa Haberleri

        583 BEŞİKTAŞ - MERSİN İDMAN YURDU (1) 1.20

        Süper Lig'de geçen hafta Kayserispor karşısında şok bir yenilgi alan Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu'nu konuk ediyor. Siyah-Beyazlı ekibin cezası nedeniyle mücadeleyi sadece kadın taraftarlar izleyecek. Zirve yarşısında kopmak istemeyen Beşiktaş'a sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Quaresma'nın sahalara dönüyor olmasıda büyük bir artı. Siyah-Beyazlı ekip lige oldukça sıkıntılı günler geçiren Mersin karşısında sahadan galip ayrılır ve pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbi maçı öncesi moral bulur.

        584 MANİSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR KG VAR 1,55

        Ersun Yanal yönetiminde çıktığı son 6 maçta da galibiyetle tanışamayan Eskişehirspor, teknik direktör Ümit Özat ile anlaşmaya varan Manisaspor'a konuk oluyor. Her iki ekibi de çok zor bir maçın beklediği mücadelede kazananın kim olacağı konusunda net bir şey söylemek mümkün değil. Ancak Tarzanlar ile Şimşekler bu maçta mutlaka gol atacaktır.

        581 SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE 2 1.35

        Süper Lig'de lider Galatasaray karşısında amansız takibini sürdüren Fenerbahçe, Mesut Bakkal'ı takımın başına getiren Samsunspor'a konuk oluyor. Sarı-Lacivertli ekipte Emre, Gökhan, Sezer gibi önemli isimler eksik. Ancak son zamanların formda ismi Stoch'u unutmamak lazım. Fenerbahçe zor da olsa Karadeniz ekibi karşısında kazanacaktır.

        582 SİVASSPOR - KAYSERİSPOR 1 (1.65)

        Gaziantepspor karşısında yenilmezlik serisine son veren Sivasspor evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Hava şartlı çok kötü ancak 4 Eylül Stadı'nın alttan ısıtmalı olduğunu unutmayalım. Evinde son 4 maçını kaybetmeyen Yiğidolar, Kayserispor karşısında 3 puanı alır ve yeni bir seriye başlar...

        TOPLAM ORAN: 4,14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ