Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Zenit evinde de en az 2 fark atar - İddaa Haberleri

        556 ANTALYA--TRABZON 2 1.80

        TÜRKİYE Kupası’nda son 16 maçları oynanıyor. Antalya, Eskişehir beraberliğiyle ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Hafta sonu Ankaragücü’nü yenerlerse ligde kalma şansları çok yüksek. Mehmet Özdilek o maçı düşünerek başta Tita ve Ali Tandoğan olmak üzere bazı önemli oyuncuları kadroya almadı. Kalede Ndjock sakatlandığından beri sıkıntılılar. Play-off oynanacak olmasına rağmen ilk 2 şansı fazla yüksek olmayan Trabzon için kupanın önemi büyük. Burak Yılmaz liderliğinde konuk ekip kazanır.

        557 RİZE--KARABÜK 1 2.80

        SÜPER Lig’in Ankaragücü ile birlikte en kötü deplasman takımı olan Karabük son olarak Gaziantep’e 3-0’lık skorla mağlup oldu. Bülent Korkmaz maçtan sonra yaptığı açıklamada dış saha karnelerini bir türlü düzeltemediklerinden dert yandı. Rize hafta sonu Konya’yı deplasmanda 1-0’dan geri gelerek 3-1 yendi ve moral kazandı. Bir önceki turda Gaziantep’i bu sahada devirecek eleyen Rize yine taraftarıyla zorlu bir atmosfer yaratacaktır. Bikoko-Jallow ikilisiyle ev sahibi kazanmaya yakın.

        558 ZENİT--D.MOSKOVA (+1) 1 2.20

        BU iki takım cuma günü Dinamo Moskova’nın sahasında karşılaşmış ve Zenit 5-1’lik skorla 3 puanı almıştı. Rakibine kıyasla harika bir futbol ortaya koyan ev sahibi özellikle Arshavin transferiyle çok güçlendi. Arsenal’dan gelen Rus oyuncu sol kanatta durdurulamadı. Golcü Kerzhakov da çok etkiliydi. Dinamo Moskova ise organize olmakta sıkıntı çekti. Gol noktalarında da Kuranyi, Kokorin ve Voronin gibi isimler beklentilerin altında kaldı. As kaleci Shunin’in tedavisi sürüyor. Yerine oynayan 37 yaşındaki Ermeni file bekçisi Berezovskiy’nin refleksleri eski gücünde değil. Zenit yine farklı kazanır.

        565 A.MADRİD--A.BİLBAO 1 1.65

        LİGİN 3 güçlü takımından sonra en iyi kadroya sahip olan ekip konumundaki Atletico Madrid’in bu sezonki en büyük hedefi 4. olup Devler Ligi biletini almak. Şu anda Levante’nin 5 puan gerisindeler. Son dönemde iyi futbollarının karşılığını alamıyorlardı. Mallorca deplasmanında ilk yarıda etkisiz kalsalar da 2. devrede rakibin 10 kişi kaldığı pozisyonda Falcao’nun penaltıyı gole çevirememesi talihsizlikti. Kolombiyalı sonrasında çok güzel bir golle skoru 2-1 yaptı fakat kısa bir süre sonra bir topları direkten döndü. Evinde Valencia’ya 3-0 kaybeden Athletic Bilbao’da Toquero ile Amorebieta dönüyor, ama bu defa İraola cezalı duruma düştü. Tedavisi devam eden Llorente’nin durumu belirsiz. Evinde baskılı oynayan Atletico Madrid kazanır.

        568 VALENCİA--ZARAGOZA (+1) 1 1.55

        LİGİN bitimine 11 hafta kala 17. Villarreal’in 8 puan gerisinde bulunan Zaragoza’nın düşme ihtimale yüksek. İç sahada son dönemde iyi sonuçlar alsalar da deplasmanda dirençleri kolay kırılıyor. Son 2 dış saha mücadelesinde Malaga ve Sociedad’dan toplam 8 gol yediler. Athletic Bilbao’yu deplasmanda Soldado’nun hat-trick’iyle 3-0 mağlup eden Valencia moralli. Zayıf Zaragoza’yı da farklı geçeceklerini tahmin ediyorum.

        597 STRONGEST--İNTERNACİONAL ÜST 1.65

        BOLİVYA ekibi Strongest sahasında çok ofansif oynayan bir takım. Yüksek rakımda oynamanın da avantajını kullanarak rakibi baskı altına alıyorlar. Ama bu cesur oyun sistemi nedeniyle savunmada da çok açık veriyorlar. 2-1 kazandıkları Santos maçında konuk ekip başta Neymar olmak üzere birçok oyuncusuyla net gol fırsatlarını değerlendiremedi. Kaleyi gördüğü neredeyse her yerden şut çeken Strongest’li oyuncular 2-1’lik galibiyetle 3 puanı aldı. Geçen hafta İnternacional’in sahasındaki maçta da defans çizgisini yüksek tutan Bolivya temsilcisi 5-0’lık yenilgiyle sahadan ayrıldı. İç sahada başta Escobar olmak üzere etkili oyuncularıyla skor da bulurlar. Tercihim 2.5 üstü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ