Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tolga Güleryüz kimdir ve kaç yaşındaydı? Tiyatrocu Tolga Güleryüz evli miydi, çocuğu var mıydı ve ölüm nedeni ne?
        1

        Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, TIR ile çarpıştı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği kazada 8 kişi yaralandı. Ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi Tolga Güleryüz'ün hayatı gündeme geldi. İşte, "Tolga Güleryüz kimdir, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyordu?" sorularının cevabı...

        2

        TOLGA GÜLERYÜZ HAYATINI KAYBETTİ!

        Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

        Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun´a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan minibüs, TIR´a çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri de minibüsten çıkarılıp, hastane morguna götürüldü.

        3

        TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?

        5 Ocak İzmir doğumlu Tolga Güleryüz, pek çok oyunda yönetmenlik ve ışık/dekor tasarım görevini yürütmüştür. "Baş Belası" adlı tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak görev alan Tolga Güleryüz aynı zamanda yapımcıdır.