Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Toraman kimdir? Toraman'ı canlandıran Berkan Şal kimdir?

        Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kadrosuna Toraman karakteri ile Berkan Şal'da dahil oldu.Behzat Ç. dizisinde Akbaba rolüyleakıllarda kalan Berkan Şal kimdir? Toraman karakteri kimdir? İşte tüm ayrıntılar ve Berkan Şal'ın hayat hikayesi...

        TORAMAN KARAKTERİ KİMDİR?

        Aslen bir demirci ustası olan, cesur gözü kara ve açık sözlü Toraman; zamanında Murad Han'ın yanında kılıç sallamış yiğit bir askerdir. Murad Han'a olan sadakati yüzünden Edirne'de işlediği bir cinayet onu Konstantiniyye'de kaçak olarak yaşamak zorunda bırakmış ancak Konstantiniyye topraklarında mahsur kalan Sultan Mehmed'le yollarının kesişmesiyle birlikte artık Toraman'ın yolu, Sultan Mehmed'in yolu olmuştur.

        REKLAM

        BERKAN ŞAL KİMDİR?

        Berkan Şal1 Ocak 1969 yılında Ankara'da doğmuştur Türk tiyatro dizi ve sinema oyuncusu ve ses yönetmenliği yapanBerkan ŞalAnkara Üniversitesi tiyatro ve oyunculuk bölümü mezunudur. Tiyatro bölümü mezunu olmasına rağmen oyunculuk yapmayanBerkan Şaluzun yıllar boyunca Ankara'nın çeşitli mekanlarında ses yönetmenliği işletmeci ve DJ'lik yapmıştır ekranların karşısına ilk olarak Behzat Ç isimli polisiye dizide Akbaba rolüyle çıkan Berkan Şaloğlak burcudur.

        15 Eylül 2014 tarihinde ise Reaksiyon adlı dizide Tayfun rolüyle tekrar ekrana gelmiştir. Onur erbaşın Nefes klibinde oynayanBerkan ŞalBehzat Ç rolünde Behzat’ı oynayan Erdal Beşikçioğluile ayrılmaz bir ikili olarak polisiye dizilerde oldukça iyi performans göstermektedir.

        2017 yapımı İsimsizler dizisinde Hatemi karakterine hayat verdi.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ