Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli) kimdir? Kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu

        Atvekranlarında yayınlananSen Anlat Karadenizdizisinin, Deli Tahirkarekteri ile başrol oynayan ve ünlenenUlaş TunaAstepesevenleri tarafından fenomen ilan edildi. Rol aldığıbir çokprojede başarıya imza atan oyuncumuz Sen Anlat Karadeniz dizisindeki partneri İrem Helvacıoğlu ile birlikte başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Peki merakla takip edilen yakışıklı oyuncuUlaş TunaAstepe(Tahir Kaleli) Kimdir?Oyuncumuz ile ilgili merak ettiklerinizi işleyeceğiz bu makalemizde. İşte Ulaş TunaAstepehakkındaki detaylar.

        REKLAM

        Ulaş TunaAstepe5 Eylül 1988(31 yaşında)tarihindeİzmittedoğru. 1999 depremini birebir yaşamış olan Ulaş TunaAstepe, depremden yaklaşık iki sene sonra babasını kaybetmiş ve bunun üzerineİstanbulayerleşme kararı vermiştir. İstanbul’a yerleşmenin ardından İstanbul Erkek Lisesinde lise eğitimini tamamlamış ve Mimar Sinan Devlet Konservatuarında Tiyatro Bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Yakışıklılığı ile dikkatleri çekenUlaş TunaAstepe189 cm boy ve 80 kgdır.

        Ulaş TunaAstepe2008 yılında usta kadrosu ile çekilen Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan kısa bir süre sonra tiyatro ve televizyonda çeşitli projelerde boy göstermeye başladı. İlk olarakBelgüzarKorel ve Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı ‘Karadayı’dizisinde 'Orhan Kara' karakterine hayat veren Ulaş TunaAstepesergilediği performans ile beğenilmiş ve daha sonra birçok dizi, film ve tiyatro ve kısa filmlerde rol almıştır. İşte Ulaş TunaAstepe’nin rol aldığı projeler

        REKLAM

        Ulaş TunaAstepe’inoynadığı Diziler

        • Karadayı -2012-2015 (Orhan Kara),
        • Analar veAnneler -2015 (Mustafa),
        • Rüya-2017 (Alaz),
        • Sen AnlatKaradeniz -2018 (Tahir)

        Ulaş TunaAstepe’inOynadığı Filmler

        REKLAM
        • Körfez -2016 (Selim)

        Ulaş TunaAstepe’inOynadığı Kısa Filmler

        • BalıkHavuzu -2015,
        • Meşakkat veKarısı -2013,
        • Zayiat -2013 (Mete),
        • Üniversiteli -2010

        Ulaş TunaAstepe’inOynadığı Tiyatrolar

        • BabamınCesetleri -2013,
        • CamYapraklar -2012,
        • Bayrak -2011

        Uzun süre ekranlara ara verenUlaş TunaAstepeson olarak Sen Anlat Karadeniz projesi ile yeniden ekranlara geri dönerek gönüllerethatkuruyor.Astepe, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir Kaleli karakterini canlandırıyor. Namı diğerDeli Tahirbudizide 29yaşında Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı olarak çıkıyor karşımıza. Kaleli Ailesinin sahip olduğu kum gemilerinde çalışıyor ayrıca şirket işlerinden pek hoşlanmadığı genellikle Karadeniz'in deli dalgalarına vuruyor kendisini. Kum gemisi ile denizde olmayı çok seviyor. Kanı deli akıyor DeliTahirinfakat yüreği merhamet dolu. Bir o kadar da fevri, inat ve haksızlığa tahammülü olmayan duygularıyla yaşıyor. Haddince vicdanlı, sahiplenici, sivri dilli, korumacı ama bir o kadarda ayarsız. Acayip başınabuyruk, Ailesineasla laf söyletmez ama gereğinde kendince Kabul gördüğü doğrular karşısında onlarla da savaşır., öfkelendi mi gözü hiç kimseyi görmez. Çok kolay yakar yıkar, destursuz laf söylenmesi ise pek tavsiye edilmez. Sevenleri bu hallerini sevdi Deli Tahir’in.

        Ulaş TunaAstepeyakışıklılığı ile, özellikle genç kızların dikkatini çeken bir oyuncu. Evli olup olmadığı da merak ediliyor bu durumdatabiki. Sosyal medya hesaplarını pek kullanmayan, hesabından özel yaşamına dair paylaşımlar yapmayan Ulaş TunaAstepeevli değil ve üstelik şu sıralar sevgilisi de yok. Fakat Ulaş TunaAstepeninkalbinde bir dönem Kalp Atışı dizisinde oynayan Öykü Karayel vardı. Kısa bir süre sonra bu beraberlik bitti ve çift daha sonra ayrıldı.Ulaş TunaAstepeözel hayatında bisiklete binmeyi çok seviyor ve günlük hayatında da yoğun olarak bisiklet kullanmayı tercih ediyor. Arkadaşları ile kurduğu bir müzik grubu olan Ulaş TunaAstepe’ninmüziğe de çok fazla ilgi duyduğu biliniyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatma Isaoğlu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ