Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Victoria's Secret modelleri formlarını nasıl koruyor?
        1

        Yılın en merak edilen ve en çok konuşulan Victoria's Secret defilesine kısa bir süre kaldı.

        2

        28 Kasım'da Çin'in Şanghay kentinde düzenlenecek olan dev şov öncesi Victoria's Secret modelleri için zorlu bir süreç başladı.

        3

        Çünkü kusursuz vücut hatlarıyla podyumda boy gösteren modellerin bu görünüme kavuşması tahmin edersiniz ki pek de kolay değil.

        4

        Peki kostümleri, sahne dekoru, konserleri, performansları ve güzel modelleriyle dört dörtlük bir defile hazırlayan Victoria's Secret'ın güzel modelleri bu önemli geceye nasıl hazırlanıyor? Nasıl bir egzersiz programı uyguluyor? Ya da ne yiyip ne içiyorlar?

        5

        Öncelikle her detayın kusursuz olması gereken büyük şov için, melekler bir ay öncesinden çok sıkı diyetlere ve spora başlıyor.

        6

        Victoria's Secret melekleri için spor hayatlarının bir parçası olmuş durumda... Saatler süren kardiyo, ağırlık çalışmaları, boks, yoga, bale, pilates modeller için günlük bir rutin.

        7

        Ancak meleklerin sevdiği sporlar birbirinden çok farklı! Örneğin Victoria's Secret'ın tecrübeli meleklerinden Adriana Lima tam bir boks aşığı.

        8

        2 çocuk annesi genç kadın, şov öncesi "Bir ay boyunca her gün çok fazla spor yapıyorum ve çok sıkı bir diyet uyguluyorum" diyor.

        9

        Geçtiğimiz yıl yeni doğum yaptığı için defileye katılamayan Candice Swanepoel da Victoria's Secret'ın büyük yılbaşı defilesine boks yaparak hazırlanıyor.

        10

        Yeni Zellandalı Victoria’s Secret modeli Georgia Fowler, yılbaşı gecesi yayınlanacak nefes kesen defile için sıkı bir diyet ve spor programı uyguluyor.

        11

        Spor salonunda ter döken 25 yaşındaki manken, bu anlarını Instagram’dan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

        12

        Diğer yandan modellerin çoğunluğu New York Şehir Balesi dansçısı Mary Helen Bowers'ın 2008'de trend haline getirdiği Ballet Beautiful egzersizlerini yapıyorlar.

        13

        Balenin zor hareketlerini fitness ile birleştiren Ballet Beautiful oldukça zor bir spor!

        14

        Sıkı bir egzersiz programının yanında güzeller diyetlerine de çok dikkat ediyor. Sıvı ağırlıklı beslenen modeller, sağlıklı ve ışıltılı br cilt için özel hazırlanmış smoothie'lerden içiyor.

        15

        Protein ağırlıklı beslenen modellere defileye 1 ay kala tatlı ve şeker yasak.

        16

        Defile öncesinde ise modeller yoğun bir hazırlık aşamasından geçiyor. Göz altı morlukları, sivilceler için kürler, bakımlar hazırlanıp kusursuz bir görünüm için ne gerekirse yapılıyor.

        17

        Neredeyse her gününü spor salonunda geçiren güzel modeller, bu hallerini sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmeyerek, yaşadıkları keyifli anları takipçileriyle paylaşıyor.

        18

        İşte Victoria's Secret modellerinin en sportif halleri...