Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Donald Trump'dan Robert De Niro'ya yanıt: Uyansana, dayak sersemi

        ABD Başkanı Donald Trump, bir ödül töreninde kendisine küfreden ünlü aktör Robert de Niro'ya sert tepki gösterdi.

        Amerikan Başkanı Donald Trump, kendisine küfreden Robert de Niro'yu hedef aldı. "Uyansana dayak sersemi" diye yazdı. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robert de Niro, önceki gün New York'ta düzenlenen 72. Tony Ödülleri'nde sahneye çıkmış, canlı yayında sözlerine Trump'a küfrederek başlamıştı.

        TRUMP: SERSEMLEMİŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

        Tören televizyonda canlı olarak yayınlanıyordu. O anlarda davetliler de ünlü oyuncuyu ayakta alkışlamıştı. ABD Başkanı, ünlü aktöre Twitter'dan karşılık verdi. Trump, ünlü aktörden "düşük IQ'lu kişi" diye bahsetti. "Herhalde filmlerinde gerçek boksörlerden çok fazla yumruk yedi. Onu izledim ve gerçekten o sırada "sersemlemiş" olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Trump, "Herhalde istihdamın tüm zamanlardan daha yüksek, ekonominin de her zamankinden iyi durumda olduğunun farkına varamadı, birçok şirket de ülkeye geri akıyor. Uyansana, dayak sersemi!" diye yazdı.

        Robert de Niro, 2016'da yapılan ABD başkanlık seçimleri sırasında da Trump karşıtı kampanya yürütmüştü. De Niro, paylaştığı videoda onu "aptal" ve "ulusal bir felaket" olarak nitelemişti. Trump, geçen yıl da Altın Küre Ödül Töreni'nde kendisini eleştiren ünlü oyuncu Meryl Streep'e sert çıkmıştı. Streep, Trump'ın seçim kampanyası sırasında New York Times gazetesinin engelli bir gazetecisini taklit etmesini eleştirmiş ve onu zorbalıkla suçlamıştı.

        Trump ise yanıtı yine Twitter'dan vermiş, Streep'in "Hollywood'da gerektiğinden fazla değer verilen oyunculardan bir tanesi" olduğunu söylemişti.

         

        BAKMADAN GEÇME