Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Spor Sergio Ramos'a rekor tazminat davası

        Şampiyonlar Ligi finalinde Sergio Ramos'un Muhammed Salah'ı bilinçli olarak sakatladığı iddiasıyla başlatılan kampanyaya 463 bin taraftar katıldı.

        Real Madridli futbolcu Sergio Ramos'un, Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpoollu Muhammed Salah'ı bilinçli olarak sakatladığını iddia eden taraftarların imza kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor. "Muhammed Salah'ı kasten sakatlayan Ramos, FIFA ve UEFA'dan ceza almalı" adıyla change.org üzerinden düzenlenen kampanyada, şu ana kadar 463 bin imza toplandı. Hedefin 500 bin imza olduğu kampanyada, maç boyunca fair-play kurallarına uygun davranmadığı öne sürülen İspanyol futbolcunun, video görüntülerinin yardımıyla UEFA ve FIFA tarafından cezalandırılması çağrısında bulunuldu.

        MISIRLI AVUKAT RAMOS'A DAVA AÇTI

        Mısır'da bir avukat, Sergio Ramos'un, Salah'ı kasten sakatladığını düşünerek harekete geçti. Mısır'da yayın yapan Sada el-Balad kanalı, Bassem Wahba isimli avukatın Ramos'a karşı 1 milyar euro'luk tazminat davası açtığını duyurdu. Wahba, Ramos'un, Salah'ı "fiziksel ve psikolojik zarara" uğrattığı gerekçesiyle başvuru dosyası hazırladı. Wahba ayrıca konuyu FIFA'ya bildirdiğini de duyurdu.

        Omuzunda ciddi bir sakatlanma oluşan Salah, Twitter paylaşımıyla Dünya Kupası'na hazır olacağına inandığını belirtmişti. Mısır 19 Haziran'da ilk maçını Rusya'yla oynayacak.

         

        BAKMADAN GEÇME