Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yaşar İpek ile boşanacakları iddia edilen Seren Serengil ultrason görüntülerini paylaştı - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı çift Seren Serengil ve Yaşar İpek, büyük bir sürpriz yapıp geçtiğimiz sene Fransa'da dünyaevine girmişti.

        2

        Tüp bebek tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hamilelik haberini duyuran Seren Serengil'in eşi Yaşar İpek'le ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

        3

        Çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkmıştı ve birlikte çekilen karelerini silmişti.

        4

        "BEBEĞİMİ DÜNYAYA GETİRMEMİ İSTEMEYEN ŞEYTANLAR VAR"

        Çıkan haberlerin ardından Serengil, sosyal medya hesabından, "Sağlıkla bir çocuk dünyaya getirmeye çalışıyorum ama bebeğimi dünyaya getirmemi istemeyen şeytanlar var. Ben köpeklerimle bu şekilde mutluyum. En azından kavga, gürültü yok. Sessiz kaldığım şeyler yenilir, yutulur şeyler değil. Şu an bebek için kendimi iyi hissetmem lazım" açıklamasını yapmıştı.

        5

        Hamile olan Serengil, doktor kontrolünden ultrason görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Gözyaşlarını tutamayan Serengil, yaşadığı süreçle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

        6

        "Allah'ıma şükürler olsun kesemizi gördük" diyen Serengil, "Ağlamayacağım diyorum ama hep ağlıyorum. Siz de haber bekliyordunuz. Dualarınıza, desteklerinize teşekkür ederim. Canım dostlarım beni bugün yalnız bırakmadı. Çok mutluyum şu an. 2 Eylül'de kalp atışını duyacakmışız" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ