Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Yaşar İpek ile Yağmur Sarnıç tatile mi çıktı?
        1

        Seren Serengil ile geçtiğimiz yıl evlendiği Yaşar İpek, boşanma kararı verdi. Boşanma sonrası iki taraftan da birçok iddia ortaya atılırken, Seren Serengil bu zorlu süreçte bebeğini kaybetmişti.

        2

        Sunucu Seren Serengil'in "Bebeğimi düşürmeme sebep oldu" diyerek boşanma davası açtığı Yaşar İpek'le ilgili bir bomba iddia daha ortaya atıldı.

        3

        "YAŞAR İPEK İLE YAĞMUR SARNIÇ BİRLİKTE TATİL YAPIYOR" İDDİASI

        Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Yaşar İpek'in futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu Yağmur Sarnıç'la aynı teknede görüntülendiği iddia edildi.

        4

        İddiaya göre; Yağmur Sarnıç ve Yaşar İpek beraber tekne tatiline çıktı. İkilinin beraber tatile çıkmasının da sosyal medya paylaşımları ele verdiği konuşuldu.

        5

        YAŞAR İPEK'E ZORLAMA HAPSİ

        Seren Serengil, bebeğini kaybetmesinin ardından avukatı Esennur Ezgi ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek boşanma sürecinde kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

        6

        Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararına uymayan Yaşar İpek'in 3 gün zorlama hapsi aldığı Serengil'in avukatı tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ