Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İran’da düşen Başaran Holding’e ait jette hayatını kaybeden gençlerin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

        Uçak kazasıyla ilgili sosyal medyada yapılan çirkin yorumlara inanamadım. Yüreği yanan ailelere sabır ve başsağlığı dilemeyi beceremeyenler, hiç değilse sussunlar. Nasıl bir nefret, nasıl bir kıskançlık girmiş insanların içine... Zengin düşmanı olmuş Türk insanı. Ayıptır, günahtır... Susmaya, kıskançlıklarınızı kendi içinizde yaşamaya gayret edin.

        AFRİN

        Afrin’de Mehmetçiklerimizin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla hem vatanımızın güvenliğini temin ediyor hem de terör örgütlerinin zulmüne maruz kalan insanların yardımlarına koşuyor Türk milleti.

        Batı medyasına kulak vermeyin. Mehmetçiklerimiz, Özgür Suriye Ordusu ile beraber teröristlerden temizlediği her toprak parçasıyla bölge halkının geleceğini de kurtarıyor, Suriye’den Irak’a kadar tüm insanlığa hizmet ediyorlar. Muhalefet yaparken, yemek masalarında Afrin harekatı hakkında ileri geri konuşurken, gece sıcacık yataklarınızda huzur içinde uyurken orada can veren Mehmetçiklerimizin, şehitlerimizin bir nebze olsun ailelerini düşünme zahmetine katlanın en azından.

        SOSYALLEŞMEK

        Sosyalleşmek dendiğinde artık aklımıza sinemaya, tiyatroya ya da bir etkinliğe gitmek gelmez oldu. Instagram hesabına koyduğun resmin kaç beğeni aldığı, takipçi sayının artması, Facebook’ta gülen yüzlü fotoğraflarının altına yazılan eleştiler, yorumlar.... İşte sosyalleşmekten anladığımız artık tamamen sanal dünya oldu. Sosyal medyanın ve internetin parıltısına kapılmadan, dibini görmediğimiz kuyuya asla dalmamalıyız. Halbuki o kadar güzel tiyatro oyunları, filmler, sergiler ve etkinlikler var ki...

        Örneğin; Şevval Sam’ın sahneye koyduğu Müzeyyen Senar’ın hayatını konu olan “Müzeyyen” müzikali. Türk müziğinin efsane sesi Müzeyyen Senar’ın hayatından önemli kesitlerin ve iz bırakan şarkıların yer aldığı “Müzeyyen” müzikali sanatçının 3. ölüm yıl dönümünde Şevval Sam tarafından müzikli gösteri olarak sahnelendi. Hayranlıkla izledim, bütün seyircilerin ayakta alkışladığı Şevval Sam seyircilerden tam not aldı.

        İşte sosyalleşmek budur. Biraz sanatla, dostlarınızla, hayatın içinde ki gerçek olaylarla ilgilenin. Dipsiz kuyuda kaybolmayın.

        Diğer Yazılar