Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazık... Sebebi ne olursa olsun bu gerginlik son bulmalı, oyuncular her iki sahada düşman askeri gibi karşılanmamalı. Formadaki ‘Zeytin Dalı’nın hatrına barış sağlanmalı. Q7 ilk yarıda 3 kez taç atışını kullanamadı. İl Emniyet Müdürü’nün olay çıkmasın diye taraftarın arasında izlediği bir maç, ister Bursa’da ister Mardin’de olsun, ne kadar ‘sportif’ olabilir ki?

        Beşiktaş, geçen sezon Rize’de sol ayakla benzerini atan Adriano’nun bu kez sağıyla kaleye gönderdiği olağanüstü golle öne geçti. Üst üste iki maça imzasını atan Talisca “Benden bu kadar, biraz da başkası oynasın” dercesine etkisiz, Lens de sanki silah zoruyla oynatıyorlarmış gibi vurdumduymaz ve isteksiz olunca S.O.S erken verildi. Talisca’sızlığın da etkisiyle ortada Medel-Oğuzhan uyumsuzluğu iyice sırıttı. Badu, Shehu ve ayağının tozuyla forma giyen John Bostock’ın mücadele gücü yüksek oyunu, berbat zeminle birleşince Kartal bilinen pas oyununu oynayamadı. Stat yapmak ama çim ekememek ancak bize özgü bir işti!

        Negredo birçok maçta karşı kalede yapamadığını, ters vuruşla kendi kalesine yaparken, Fabri’ye zamanlama hatası, Medel’e o ıska hiç yakışmadı.

        Hedefleri farklı iki takım için de galibiyete ihtiyaç “Olmazsa olmaz”dı... 5 maçtır kazanmayı unutan Le Guen, parlayan sol beki Aziz Behich ve Yusuf Erdoğan ikilisiyle, Gökhan ve savunmayı beceremeyen Q7’nin kanadından zorladı. Bursa’nın ele avuca sığmayan ismi Yusuf, tek kişilik bir gösteri sunup, Oğuzhan- Q7 arasından hayalet gibi süzülerek golü attırdığında Güneş dudaklarını ısırmaya başladı! O Yusuf ki, sezon başında Kartal’ın kapısından dönmüştü. Taraftar, Burak Yılmaz gibi onu da veto etmişti!

        İkinci yarının başında Lens öyle bir gol kaçırdı ki; “O sarıyı görüp cezalı olmayacaktın Babel” diye iç geçiren Güneş, hemen Vagner Love’a sarıldı. Lens, 4 milyon TL’lik aracıyla değil, futboluyla adından söz ettirmeyi öğrenemezse, seneye kiralıklar kervanına katılabilir.

        Lens’e “dur” diyen Kaptan Harun, Vagner Love da izin vermeyip, Lucescu’ya “Artık 1 numara için gör beni” mesajı gönderdi.

        Cuma’nın gelişi Salı günü kupadaki G.Birliği maçının ikinci yarısından belliydi... Güneş tüm gemileri yakıp Caner ve M.Pektemek’i sahaya sürdü. Alanya deplasmanında forveti çiftleyen Güneş, 3 puanı Negredo’yla kurtarmıştı. 90 dakikalık fatura üzerine yıkılmak üzereyken, uzatmada Negredo 1 puanı getirdi. Bu beraberlik “teselli” verir mi... Hayır... Bu sezon maçı eksik, sadece lige konsantre olan, 5 puan öndeki Başakşehir yarışı domine edecek gibi duruyor. Kartal istemese bile ‘ikinci’lik için yarışacağı bir kulvara girebilir.

        BURSASPOR

        Eğer rakiple aynı kalibrede değilsen, kaliteyi ancak hırsla yenebilirsin. Bursasporlular yüreklerini koydu, haklı 1 puan aldı.

        Diğer Yazılar