Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgili dostlar, Bugün sizleri beni çok şaşırtan yeni bir markayla tanıştırmak istiyorum. Çünkü cidden hem çok şaşırdım hem çok mutlu oldum hem de gurur duydum ülkemizde böyle bir yatırım yapıldığı için...

        Herkes Joker’i biliyor. Hamile kaldığı andan itibaren alışveriş yapmayan yoktur, en az bir kez alışveriş yapmıştır her Türk annesi. Bu marka şimdi biz anneler için “daha çok ne yapabilirim” diye düşünmüş ve bizi de çocuklarımızı da mutlu edecek şahane bir iş yapmış. Koleksiyonu son derece zarif ve modern olan, aynı zamanda ürün kalitesi hepimizin tonla para ödeyerek satın aldığımız birçok dünya markasıyla yarışır bir marka. ADI SOOBE! Tüm bu kalitenin yanı sıra fiyatlar ise beni şoke etti. Normalde 49 TL’ye satın alabileceğimiz son derece kaliteli bir ürünü 9 TL etiketi ile rafta görünce insan doğal olarak şaşırıyor ve kendine kızıyor.

        “Ne aptallıklar yapmışım” diyor. Çünkü annelik deneyimi süreçle oturan bir deneyim. Yaşadıkça anlıyorsunuz. Yaşadıkça kendinizi de hatalarınızı da görüyorsunuz. Bebek için hazırlanırken tonla para harcıyoruz, her şeyin en iyisi benim bebeğimin olsun diye satın aldıklarımız genelde en pahalı olan ürünler oluyor. Çünkü en iyisi = en pahalısı gibi bir düşünce oluyor insanda ister istemez. Annem de anneannem de derlerdi ki “çocuğun yediği helal giydiği haram” Soobe ile tanışınca haklı olduklarını anladım.

        Zaten çocukların büyüme sürecinde yılda 10 tane ayakkabı alıyoruz en az, bir giydiklerini bir daha giyemiyorlar çünkü hızla büyüyorlar. Özellikle erken bebeklik döneminde bu sözün ne doğru olduğunu 69 TL verdiğim bodileri Soobe’de inanmadığım fiyatlara görünce bir kez daha anladım. Sizleri akıllı seçimlere davet etmek, paranızın değerini bilmenin önemini anlatmak ve ekonomik alışveriş yaparken havalı, özel tasarımlı ve kaliteli ürünleri de hak ettiğinizi hatırlatmak için bugün bu yazıyı yazdım sizlere...

        Bana güvenin Soobe’den içeri girince şaşıracaksınız, gözleriniz fal taşı gibi açılacak ama 29 TL’ye olan şahane kız çocuk giysileri başınızı döndürecek, benim kızım gibi kızınız kendini kaybedecek... Bundan sonra önüm arkam sağım solum Soobe’dir! Bunu bilir bunu söylerim, sizlerle de mağazalarda karşılaşmayı dilerim...

        KIZ ÇOCUKLA ALIŞVERİŞ!

        Kızıma dedim ki “Çekime Soobe’ye gidiyoruz.” Sorduğu şey şu oldu: “Saklambaç mı oynayacağız anne?” Anlattım, “Bir markayla tanışacağız, alışveriş yapacağız” dedim. Kız çocuklar zaten alışverişe genetik olarak meyilliler, bayıldı bu fikre. Hazır bayram geliyor, yenilik yapmak lazım. Çocuklara bayram sevgisi de aşılamak lazım. Tamam zaman değişti şimdiki çocuklar bizim gibi ayakkabılarını yastık altına saklayıp bayramı beklemiyorlar ancak yine de ben domestik bir Türk annesi olarak bilsinler istiyorum. Bayramı seyranı, büyüğü küçüğü, saygıyı, sevgiyi... Bu bahaneyle tuttuk Soobe’nin yolunu. Mağazadan içeri girdiğimiz anda hepimiz şoke olduk. Birbirinden güzel elbiseler, son derece güçlü renkler, dokusu yumuşacık eşofmanlar, tişörtler bizi kendine hayran bıraktı. Kaila Maya eline aldığı bir şeyi yüzüne sürerek yumuşaklık kontrolü yapan bir çocuk. Tüm bu şeyler onu sarhoşa çevirdi. Kendisi gezdi, giysilerini, elbiselerini tek tek inceleyerek eline alıp kabine götürüp denedi. Çoraptan, pantolona, monta, eşofmana kadar her şeyin sahibi olmak istedi. Kızları giyinmeye ikna etmek zor, kendi seçimlerini istiyorlar ve genelde dediklerini de yaptırıyorlar. Bikini altına yağmur çiğmesi giymekte direnip eline şemsiye de alıp havuza giden bir çocuk benim kızım. Bir markayı sevmezse sevmiyor, severse hep istiyor. Bu tanışma bizi kısaca kalbimizden vurdu... Teşekkür ediyorum düşünen, emeği geçen herkese biz anneler için yarattıkları bu şahane marka için. NOT 1: Tabii ki küçük Rüzgar’ım da benim yanımdaydı. Onunla olan alışveriş maceramızı ise haftaya okuyacaksınız bu sayfada... NOT 2: Alışveriş maceramıza ait fotoğrafları denediğimiz tüm o güzel giysilerle birlikte web sitemiz hthayat.com adresinden görebilirsiniz.

        SOOBE İLE MUTLAKA TANIŞIN!

        İşte annelerin yeni markası Soobe’nin internet adresi: http://onumarkamsobe.com/ Şu an İstanbul’da Ümraniye ve Beşyüzevler’de iki mağaza Ankara’da bir mağaza bulunuyor. Ayrıca bütün Joker mağazalarında satılıyor.

        Soobe’ye ulaşmak için işte size mağaza adresleri: I ÜMRANİYE Alemdağ Cad. No:86 (0216) 521 93 55 I BEŞYÜZEVLER Hürriyet Mah. Eski Edirne Asfaltı No:160 (0212) 649 32 50 I ANKARA /POLATLI Cumhuriyet Mahallesi Turan Caddesi No: 2 (0312) 623 00 61 Bir de müjde! MANİSA’ya da geliyor Soobe... Benden söylemesi, annelerin aşk markası olacak bence Soobe!

        Diğer Yazılar