Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz hafta bu sayfada, kızım Kaila Maya ile yaptığımız bayram alışverişinden bahsetmiş ve sizleri Soobe markasıyla tanıştırmıştım. Kısaca hatırlatmak gerekirse Soobe'yi, hepimizin bildiği güvendiği, hamilelik günlerimizde girip bol bol ürün baktığımız ve Türkiye'de ki her anne adayı ve yeni annenin en az bir kez alışveriş yaptığı kocaman bir aşk markası olan Joker yarattı.

        Joker'ciler oturup düşünüp, annelerin en çok para harcadığı konulardan biri olan çocuk tekstili konusuna kökten çözüm getirecek bir yatırım yaptılar. Henüz çok yeni hani fırından çıkmış taze ekmek gibi, mis kokulu şahane bir marka adı SOOBE!

        Sizleri SOOBE ile tanıtşırmak için geçtiğimiz hafta çoluk çocuk gittik. Hem bayram alışverişi yaptık hem de bol bol bilgi aldık.

        3 çocuklu bir anne olarak her ortamda dile getiriyorum ki ben "beni düşünen" markalara aşık oluyorum. İnsanı kazıklamaya kalkmayan, aptal yerine koymayan ve beni gerçekten faydalı bir ürün veya hizmetle kucaklayan markalara...

        SOOBEE ile tanıştıktan sonra SOOBE'nin de annelerin hayran olacağı bir marka olduğuna emin oldum. Neden mi? İşte şimdi size nedenlerimi sıralıyorum:

        1- Tasarımlar şahane...

        2- Üretim modern ve kaliteli...

        3- Renkler canlı pırıl pırıl ve yeni tarz...

        4- Ürünlerin dokusu yumuşacık...

        5- Koleksiyon inanılmaz çeşitliliklerle dolu...

        6- Tek bir renk veya tema üzerine gidilmemiş, her yaş çocuk için birbirinden farklı seçenekler mevzut...

        7- Yenidoğan ve bebek bölümü hayranlık uyandırıcı ürünlerle dolu, 3 yaşındaki kızınıza ve 6 aylık bebeğinize aynı elbiseyi bulabiliyorsunuz...

        8- Samimi ve güleryüzlü insanlar var size hizmet eden, yormayan, boğmayan...

        9- Markanın kendi mağazalarının dışında Türkiye içindeki tüm Joker mağazalarında bulunuyorlar...

        10- Ve en önemlisi fiyatlar inanılmaz ekonomik, akıllı ve şaşırtıcı, tüketiciyi yani biz anneleri koruyan, kollayan bir mantıkla belirlenmiş...

        SOOBE'den çıkıp eve dönerken gururla söylendik kendi kendimize, "adeta dünya markaları ile yarışan bir markamız daha oldu yaşasın helal olsun" diye...

        Tüm annelere bir kez görmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü biliyorum ki mutlaka çocukları için hayran olacakları şeyler bulacaklar ve gördükleri fiyatlar karşısında şaşkına uğrayacaklar.

        Şimdiden bayramınızı kutluyorum, çocuklarınızla keyifli bayram alışverişleri diliyorum, neşe, sevinç ve kahkaha dolu!

        Erkekler, Alışveriş ve Anne

        Sanıyorum ki kız ve erkek çocuklar arasında bir kıyaslama yapacak olursak açık ara farkla kızlar Alışveriş Meleği olduklarını dünyaya ispat ederler. Çünkü bizim genetiğimizde var kardeşim, doğuştan geliyor, büyüdükçe hormonlar besliyor istek, talep, arzu artıyor ve kadın milleti her şey benim olsun istiyor. Ben kendimi tutarım alışveriş sevmem diyenlerin bile eminim bir kopma noktaları, takıldıkları konular var.

        Geçen hafta kızımla yaptığımız alışveriş fotoğraflarını gördünüz. Sosyal Medya ve internet sitemizde de paylaştığımız için kız anneleri de erkek anneleri de içlerini döktüler.

        Kız anneleri her ne kadar durumdan hoşnut olsalar da bazıları şikayetçiydi, erkek annelerinin ise alışveriş kelimesi tüylerini diken diken etmeye yetiyordu.

        Yaradılıştan bir şeyler eksik sanırım erkeklerde. Çünkü çoğu alışverişten nefret ediyor, bu işleri detay ve gereksiz görüyorlar. İki oğlum beni bu konuda yiyip bitiriyor.

        Berent ile alışveriş merkezi gezemiyoruz uzun süredir çünkü işkence halini alıyor o alışveriş.

        "Hadi anne" (15 dakika öne park etmişiz mesela) "Sen de her şeyi aldın" (Çorabı, ayakkabısı, pijaması hepsi onun için bana 1 şey yok ve bu lafı ediyor), "sıkıldım anne sıkıldım ben" (hadi oğlum torbaları bırakıp paraşütle atlamaya gidelim) "yetti ben ayakkabı falan istemiyorum kramponlarımı giyerim" (oğlum daha bir mağazaya baktık onda da numara yok mecbur arayacağız) "yok anne sen alışveriş manyağı olmuşsun tutamıyorsun bak kendini" (yorumsuz)

        Size yemin ediyorum 10 yaşında oğlumla durumumuz aynen böyle. Diyaloglar her seferinde benzer olmasa da sonuç benim alışveriş manyaklığıma gelip dayanıyor ki yakın çevrem gayet iyi bilir, sadece onların ihtiyaçları için gidiyorum alışveriş merkezlerine...

        SOOBE'ye giderken Rüzgar'dan umutluydum. O heyecanlı bir çocuk sıkılmaz halleder diyordum. Tabii ki Kaila kadar kolay olmadı alışverişimiz ama halledik. Her giysi değişikliğinde asansör ile tüm katları gezerek. Mağazaza içinde saklambaç oynayarak. Giysilerin altına yatarak ve saklanarak. Demirlerde saklanaran ve döndürmece oyunu oynayarak alışveriş yapabildik. Çünkü onun için giysi alma konusu önemli değil o an neden zevk aldığı önemli. Kızım hayran hayran elbiselere bakarken, kabinde giyip çıkarıp denerken Rüzgar her çeşit aksiyonu deneyerek orada kalabildi. İlk giydiği üzerinde arabalar olan tişöstü çıkarabilmek için yalvarmamız, önünde diz çökmemiz gerekti. Ben "hadi annem çıkar yalvarırım başka şeyler giyip fotoğraf çekeceğiz" derken o "istemiyolum anne başka sey alabalar iyi onlar benle vermem yeter istemiyolum dedim sanaaaaa" diye bağırıyordu.

        İşim zor! 2'si erkek 3 çocuk ve çocuklarımdan farksız, heyecan ve aksiyon dolu bir baba ile paylaşıyorum hayatı. Gelecekten umudum şu; kızım az biraz daha büyüsün, en yakın arkadaşım olsun, saatlerce gezelim, alışveriş için geziler yapalım, sorun çıkaranlar ise evde kalsın, biz birbirimize doyalım şeklinde.

        Kolaylıklar diliyorum erkeklerin bol olduğu bizim gibi ailelerin annelerine...

        Diğer Yazılar